K. Νοτοπούλου: Καλή θητεία στο νέο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Ορκίστηκε σήμερα το νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου επικεφαλής του συνδυασμού, «Θεσσαλονίκη Μαζί» σε ανακοίνωσή της ευχήθηκε καλή θητεία σε όλους.

«Να μην επιτρέψουμε στις δυνάμεις της συντήρησης να μας γυρίσουν πίσω στο σκοτεινό παρελθόν αυτής της πόλης», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλή αρχή σε όλους μας.

Εύχομαι η θητεία μας να είναι γόνιμη και παραγωγική για

τη Θεσσαλονίκη.

Να συμβάλλουμε όλοι στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης και της κοινωνίας. Η Θεσσαλονίκη δεν αντέχει άλλα χρόνια στασιμότητας.

Η προηγούμενη διοίκηση και η προηγούμενη κυβέρνηση έβαλαν για πρώτη φορά σε πρώτο πλάνο την εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης.

Έλυσαν προβλήματα κι αυτή την παρακαταθήκη τους θα διαφυλάξουμε ως παράταξη, προσθέτοντας το δικό μας λιθαράκι για να πάμε την πόλη μπροστά. Η επόμενη τετραετία για εμάς στο δημοτικό συμβούλιο είναι ακόμη ένας κοινωνικός αγώνας, ακόμη ένα βήμα για να μην επιτρέψουμε στις δυνάμεις της συντήρησης να μας γυρίσουν πίσω στο σκοτεινό παρελθόν αυτής της πόλης.

Αυτή είναι η αγωνία μας, αυτός θα είναι ο αγώνας μας και θα τον δώσουμε με πάθος και συνέπεια.

Με όλες μας τις δυνάμεις θα ασκήσουμε τα δημοκρατικά μας δικαιώματα, ώστε τέσσερα χρόνια μετά να έχουμε δικαιώσει τις προσδοκίες των συμπολιτών μας.

Η μόνη επιλογή που έχουμε είναι να πάμε τη Θεσσαλονίκη μπροστά, να κάνουμε την πόλη ελκυστική για τους νέους, ανοιχτή, δημοκρατική και ζωντανή.

Χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς στεγανά, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ιδεοληψίες, χωρίς προσωπικά συμφέροντα. Εδώ ήρθαμε για να δουλέψουμε για τη Θεσσαλονίκη και αυτό θα κάνουμε.

Καλή θητεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα