Super League: Ομόφωνη απόφαση υπέρ της εισήγησης για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα

Υπέρ της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα τάχθηκαν κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη και οι 14 ομάδες της Super League.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League, οι ομάδες συμφώνησαν να ζητήσουν να επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων μέχρι του 20% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου, με "ταβάνι" τις 8.000 φιλάθλους.

Παράλληλα συμφώνησαν όσοι αγώνες στον πρώτο γύρο των play

offs έγιναν χωρίς κόσμο, να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και στον δεύτερο, εκτός αν οι δύο ομάδες συμφωνήσουν για το αντίθετο.

Πλέον είναι στο χέρι της κυβέρνησης να ανάψει το πράσινο φως στην εισήγηση της Super League για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

"Σε συνέχεια προηγούμενης ομόφωνης απόφασής του, το Δ.Σ. της Super League επιβεβαίωσε ομόφωνα (με τη θετική ψήφο και των 14 ΠΑΕ – μελών του) τη βούλησή του περί διεξαγωγής των λοιπών αγώνων των ομάδων της Super League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-20) με την παρουσία φιλάθλων.

Εισήγησή μας είναι να επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων μέχρι του 20% της συνολικής χωρητικότητας του οικείου γηπέδου, αλλά μέχρι ανωτάτου ορίου 8.000 φιλάθλων.

Περαιτέρω απόφασή μας είναι όπως οι αγώνες του β΄ γύρου των playoffs γίνουν χωρίς παρουσία φιλάθλων εφόσον οι αντίστοιχοι αγώνες του α΄ γύρου των playoffs αντιστοίχως έγιναν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, πλην αν και οι δυο διαγωνιζόμενες ομάδες συμφωνήσουν εγγράφως για το αντίθετο.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι ο αναβληθείς αγώνας ΞΑΝΘΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24/6/2020 και ώρα 20:00".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League, Ομόφωνη,Super League, omofoni