Ακάθεκτος ο πρωτοπόρος Ατρόμητος, νίκησε στην Ξάνθη

Την ξέφρενη πορεία που τον διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα συνέχισε ο Ατρόμητος, επικρατώντας της Ξάνθης με 2-0 στα Πηγάγια, για την 9η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Περιστερίου άνοιξε το σκορ στο 41΄ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα και "σφράγισε" τους τρεις βαθμούς με γκολ του Ντιγκινί που διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ατρόμητος διατήρησε

το μηδέν παθητικό για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, έφτασε τους 19 βαθμούς με άλλο ένα σπουδαίο "διπλό" και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα στο ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης και στο Πανιώνιος-ΑΕΚ).

Συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Μεχία, Ντε Λούκας (58' Ορφανίδης), Λουσέρο, Μπρίτο, Κίκε (65' Ρότσε), Γέντρισεκ (58' Τριάδης).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον (86' Ούμπιδες), Βασιλακάκης, Ουάρντα (72' Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Ντάουντα (78' Μανούσος).

Keywords
Τυχαία Θέματα