Αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας λόγω... στοιχήματος!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας αποφάσισε εκτάκτως την αναβολή όλων των παιχνιδιών της σημερινής αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία.

Οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σήμερα, Κυριακή 24/11/2018, αναβλήθηκαν επειδή συμπεριελήφθησαν σε σε κουπόνι ξένης στοιχηματικής εταιρίας. Πρόκειται για εταιρία που εδρεύει στη Ρωσία και δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια.

Να σημειωθεί ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και τον Νοέμβριο του 2011, οδηγώντας και

τότε σε αναβολή των αναμετρήσεων.

Δημητριάδης: Η αναβολή έγινε για το καλό του ποδοσφαίρου

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης, σχολίασε την αναβολή της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας με δηλώσεις του στον Arena fm 89,4.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την στοιχηματική εταιρία που έβαλε την κατηγορία στο κουπόνι της:

«Η εταιρία που έβαλε την Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ στο κουπόνι της δραστηριοποιείται στη Ρωσία και σε άλλες χώρες τουλάχιστον των Βαλκανίων με έδρα το Γιβραλτάρ. Ονομάζεται 1xbet. Εγώ δεν την γνωρίζω καθόλου και πρώτη φορά την έμαθα σήμερα»

Για τις ομάδες που ετοιμάστηκαν να παίξουν και έμαθαν τελευταία στιγμή για την αναβολή των αγώνων:

«Εμείς σαν Ένωση θα πληρώσουμε ό,τι έξοδα έκαναν οι ομάδες και ζητάμε συγνώμη από την ομάδα της ΑΕ Ευόσμου και του Φοίνικα Πολίχνης συγκεκριμένα γιατί ήταν λίγο πριν την σέντρα»

Για το ότι έχει ξαναγίνει αναβολή το 2011 και έδρασε η Ένωση με τον ίδιο τρόπο:

«Τότε εγώ δεν ήμουν στην Ένωση πρόεδρος, ήταν ο Βαγγέλης Γραμμένος. Αντιδρούμε και εμείς σήμερα με τον ίδιο τρόπο για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου»

Για τους παράγοντες που αντιδρούν με την απόφαση της αναβολής:

«Εμείς το μάθαμε σήμερα το πρωί και προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κατανοούμε τα νεύρα ορισμένων, αλλά όλα γίνονται για το καλό του ποδοσφαίρου»

Για το ότι στο εξωτερικό τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα είναι στο κουπόνι του στοιχήματος:

«Η Ελλάδα δεν πιστεύω ότι είναι έτοιμη να δεχθεί το στοίχημα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Πρέπει να ετοιμαστούμε και να οργανωθεί σωστά αν θέλουν να μπουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στο στοίχημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα