Ανδρέας Κωνσταντίνου: Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο έπαιξε μόνο στο πρώτο επεισόδιο στις "Άγριες Μέλισσες"

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε και για τον σύντομο ρόλο που είχε στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς ο ίδιος σκοτώθηκε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Μετά τις Άγριες Μέλισσες είδες κάποια διαφορά στην απήχηση που έχεις στον κόσμο; Σου μιλούν στον δρόμο;

«Ναι, μου μιλούν στον δρόμο. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Κάνω πολλά χρόνια σινεμά και θέατρο,

οπότε μπορώ να πω ότι λίγο πολύ η αίσθηση μου είναι γνώριμη. Αυτό που μπόρεσα να διακρίνω είναι οι διαφορές στα άτομα που μου μίλησαν γνωρίζοντας το συνολικότερο έργο μου και στα άτομα που με έμαθαν τώρα με αφορμή τη συμμετοχή μου στη σειρά. Οι αντιδράσεις των μεν ήταν διαφορετικής ποιότητας από εκείνες των δε».

Τι θεωρείς ότι εισέπραξες από αυτήν τη σειρά;

«Ήρθα σε επαφή με τον κόσμο της τηλεόρασης. Γνώρισα αξιόλογους ηθοποιούς και είδα ξανά παλιούς συναδέλφους από το θέατρο».

Γιατί όμως συμμετείχες σε τόσο λίγα επεισόδια;

«Όταν μίλησα με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, μου είπε ότι θα έπρεπε να έχω διαθεσιμότητα για εννέα μήνες και είχα ήδη κλείσει δύο ταινίες. Ήταν ανέφικτο. Από την άλλη, υπήρχε εκατέρωθεν ένα ενδιαφέρον για την εν λόγω σειρά. Με ήθελαν και ήθελα κάτι κι εγώ. Κάναμε κάποια τεστ και καταλήξαμε να συμμετάσχω στο πρώτο επεισόδιο και σε μερικές σκηνές του παρελθόντος του ήρωα. Ήταν ωραία εμπειρία»

Keywords
Τυχαία Θέματα