Απαγόρευση μετακίνησης στη Λαμία για τους οπαδούς του Άρη - Τους θέλουν οι γηπεδούχοι

Στο πρώτο του παιχνίδι στην επιστροφή του στην Super League ο Άρης δεν θα έχει οπαδούς στο πλευρό του, καθώς απαγορεύτηκε η μετακίνηση στη Λαμία για τον αγώνα της πρεμιέρας που θα γίνει τη Δευτέρα (27/08, 21:30).

Οι "κιτρινόμαυροι" δεν θα έχουν την υποστήριξη των φιλάθλων τους, καθώς η αστυνομία άναψε "κόκκινο", παρότι οι ιθύνοντες

της ΠΑΕ έκαναν την προσπάθειά τους ώστε να εξασφαλίσουν εισιτήρια.

Στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που πραγματοποιήθηκε η αστυνομία ήταν αρνητική και έτσι αποφασίστηκε η απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Άρη στη Λαμία.

Τους θέλουν οι οπαδοί της Λαμίας

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της Λαμίας ζητούν να επιτραπεί στους φίλους του Άρη να ταξιδέψουν στην πόλη τους για το παιχνίδι.

Με επίσημη ανακοίνωσή ο κεντρικός σύνδεσμος οπαδών της Λαμίας «Fadomades», καλεί τους αρμοδίους να άρουν την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Άρη στο ΔΑΚ για το εναρκτήριο παιχνίδι της Super League.

Η ανακοίνωση:

«Χωρίς κόσμο το γήπεδο δεν υπάρχει», είναι το μήνυμα που στέλνουν, επισημαίνοντας μάλιστα ότι κανείς δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό από την παρουσία φίλων του Άρη στην πόλη καθώς η φιλοξενία όλων των φιλάθλων στο γήπεδο των «κυανόλευκων» είναι «πάντα η μεγαλύτερη δυνατή».

Keywords
Τυχαία Θέματα