Χωρίς απορριμματοφόρα και αύριο η Θεσσαλονίκη- Αποχή για το σαββατοκύριακο αποφάσισαν οι εργαζόμενοι

Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους αποφάσισαν σήμερα σε συνέλευσή τους οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νομού Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, αύριο θα πραγματοποιήσουν κατάληψη στα αμαξοστάσια του νομού Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να μην βγει κανένα απορριματοφόρο στους δρόμους.

Επίσης, το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιήσουν αποχή, ενώ αύριο οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

θα συνεδριάσουν και πάλι προκειμένου να αποφασίσουν αν κατά την αποχή θα επιτρέψουν να βγει στους δρόμους προσωπικό ασφαλείας.

«Πρόκειται για 15.000 απολύσεις της δήθεν αριστερής κυβέρνησης. Κάνουν χρήση όλων των αντεργατικών νόμων. Ο κ. Σκουρλέτης τα μαζεύει τώρα αλλά θα μαζέψει πολλά περισσότερα με τις κινητοποιήσεις, ακόμη τίποτα δεν είδε. Εμείς θα είμαστε όλη μέρα στον δρόμο», ανέφερε στο thestival.gr η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης, Κλεοπάτρα Χοροζίδου.

Ερωτηθείς γαι τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης, Θωμά Ψαρρά ότι αν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις ο δήμος Θεσσαλονίκης θα απευθυνθεί σε ιδιώτη η κα Χοροζίδου τόνισε ότι «εμείς θέλουμε τον δήμαρχο μαζί μας, να δώσει την μάχη δίπλα μας και όχι να μας απειλεί με εισαγγελείς. Δεν θα επιτρέψουμε κάτι τέτοιο να γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα