Χριστουγεννιάτικο ‘60s Star Party από το "Make a wish"

Ένα Χριστουγεννιάτικο Party που θα αφήσει εποχή διοργανώνει φέτος το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στον Μύλο Θεσσαλονίκης και με ‘60s ρυθμούς.

Τον παλμό δίνει ο μοναδικός Tonis Sfinos, σε μια guest εμφάνιση που θα έχει στυλ, παγιέτες και πολύ χορό. Στον συντονισμό

της βραδιάς θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Οι διοργανωτές αναφέρουν: «Πάρτε την παρέα σας, βάλτε glitter και το παντελόνι να ‘ναι καμπάνα, φρεσκάρετε τις πιο trendy φιγούρες σας και ελάτε στο Xmas ‘60s Star Party για να διασκεδάσουμε με beats & grooves».

Τιμή πρόσκλησης : 25€ (συμπεριλαμβάνεται το πρώτο ποτό)

Με τα έσοδα της εκδήλωσης θα εκπληρωθούν ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Για κράτηση εισιτηρίων μπείτε στο

www.viva.gr/tickets/music/mylos/xmas-60s-star-party/

ή επικοινωνήστε στο 2310523978, 2310227225, 2310510081

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να επαναφέρουν τα παιδιά στην παιδική τους ηλικία και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία. Τους χαρίζει και πάλι την παιδικότητα, που χάθηκε βίαια λόγω της σοβαρής ασθένειας. Σήμερα, με πάνω από 130 παιδιά να βρίσκονται σε αναμονή της εκπλήρωσης των ευχών τους και με το 60% αυτών να είναι ταξίδια και αναδιαμόρφωση δωματίων, ζητάμε την υποστήριξή σας για να πιστέψουν αυτά τα παιδιά ξανά στη ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα