Δ. Δεληγιάννης: Οι δεσμεύσεις μας για τα Μετέωρα

Στην γενικότερη προσπάθεια για την βελτίωση και πρόοδο του συνόλου των δημοτικών διαμερισμάτων της περιοχής μας, ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεληγιάννης με την παράταξη «Αλλά-ζω την πόλη μου» δεσμεύεται για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής των Μετεώρων.

Ειδικότερα, βασικό μέλημα της παράταξης «Αλλά-ζω την πόλη μου» είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση σχεδίου αντιμετώπισης των πλημμυρικών φαινομένων και η οριστική διευθέτηση της ροής των ρεμάτων. Ακόμα, θα υπάρξει μέριμνα για την διαμόρφωση και αξιοποίηση του Άλσους των Μετεώρων

με προτεραιότητα την κατασκευή, σε κοντινή τοποθεσία, πολιτιστικού χώρου που θα διαθέτει δημοτικό αναψυκτήριο και αθλητικές εγκαταστάσεις για τη διεξαγωγή πολιτιστικών δράσεων. Επιπλέον, στόχος είναι η απομάκρυνση των πυλώνων υψηλής τάσης της ΔΕΗ παράλληλα με την μελέτη και υλοποίηση προγράμματος ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή των Μετεώρων.

Μία ακόμα ενέργεια είναι ο επανασχεδιασμός και η ανακατασκευή της κεντρικής πλατείας Μετεώρων σε συνδυασμό με την δημιουργία ενός οδικού δικτύου που θα προσφέρει ασφάλεια για τους πεζούς. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται η κατασκευή και λειτουργία ενδοδημοτικής συγκοινωνίας με τροχηλατό όχημα ή όχημα σταθερής τροχιάς. Με αυτόν τον τρόπο βελτιωθεί το συνολικό βιοτικό επίπεδο των κατοίκων και θα αναδειχθεί η περιοχή ως κέντρο οικονομικής και αστικής ανάπτυξης.

«Επίσης, θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την επίλυση του θέματος του Καν Καν ώστε να μην αποτελεί πλέον εστία κινδύνου και ρύπανσης για τους κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος. Την ίδια στιγμή θεωρούμε επιβεβλημένη την δημιουργία σταδίου για να δώσουμε την δυνατότητα άθλησης σε όλους τους δημότες καθώς και την διαμόρφωση κλειστού γυμναστηρίου στον αύλειο χώρο του 4ου Γυμνασίου Πολίχνης. Ταυτόχρονα, θεωρούμε υψίστης σημασίας την οργάνωση και λειτουργία ενός Δημοτικού Ιατρείου Μετεώρων που θα καλύπτει τις ανάγκες των δημοτών μας, όπως και την σύσταση ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την καταγραφή και επίλυση καθημερινών προβλημάτων στην περιοχή των Μετεώρων.

Δεσμευόμαστε για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής με την:

-Αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων μέσα από το σχεδιασμό και τη διευθέτηση των ρεμάτων στο σύνολό τους.

-Δημιουργία πολιτιστικού χώρου με δημοτικό αναψυκτήριο, αθλητικών εγκαταστάσεων και πολιτιστικών δράσεων δίπλα στο Άλσος Μετεώρων.

-Δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου στον αύλιο χώρο του 4ου Γυμνασίου Πολίχνης.

-Διαμόρφωση και αξιοποίηση του Άλσους Μετεώρων.

-Επανασχεδιασμός και ανακατασκευή της κεντρικής πλατείας Μετεώρων.

-Κατασκευή και λειτουργία ενδοδημοτικής συγκοινωνίας με τροχήλατο όχημα ή όχημα σε σταθερή τροχιά.

-Απομάκρυνση των πυλώνων υψηλής τάσης της ΔΕΗ.

-Δημιουργία σταδίου, για την άθληση των δημοτών.

-Μελέτη και υλοποίηση ηλεκτροφωτισμού της περιοχής των Μετεώρων.

-Επίλυση του θέματος του Καν-Καν.

-Λειτουργία Δημοτικού Ιατρείου Μετεώρων.

-Επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Σχεδιασμός ενός οδικού δικτύου ασφαλούς και για τους πεζούς», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Δεληγιάννης.

Keywords
Τυχαία Θέματα