Δείπνο της Περιφέρειας Κεν. Μακεδονίας προς τιμήν των "χρυσών" κοριτσιών του ελληνικού beach handball

Δείπνο προς τιμήν των «χρυσών» κοριτσιών του ελληνικού beach handball που κατάφεραν να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν, παρέθεσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η πρωτοβουλία ανήκει στον περιφερειακό σύμβουλο, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Βασίλη Ανατολίτη. Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες μαζί με το τεχνικό επιτελείο και ανθρώπους της ομοσπονδίας βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο της Πολίχνης όπου συζήτησαν για την τεράστια

επιτυχία και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Οι νεαρές αθλήτριες πρόσφεραν στον κ. Ανατολίτη μία μπάλα με τις υπογραφές τους και τον ευχαρίστησαν για τα όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στην ομάδα τους.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το αρμόδιο υπουργείο δεν εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την διάκριση της εθνικής μας ομάδας. Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι άνθρωποι της ομοσπονδίας που επικοινώνησαν με την Προεδρία της Δημοκρατίας για να γίνουν δεκτές οι αθλήτριες από τον κ. Παυλόπουλο δεν έχουν λάβει ακόμη απάντηση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στιγμιότυπα από το δείπνο καθώς και τα όσα δήλωσαν η προπονήτρια της εθνικής ομάδας Μαρία Καραντώνη, η αρχηγός της ομάδας Βάσω Σκάρα και ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ανατολίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα