Έκοψε βασιλόπιτα και απένειμε τιμητικές πλακέτες η ΠΕΔ - ΚΜ - Ποιος κέρδισε το φλουρί;

Την βασιλόπιτα της έκοψε σήμερα η Περιφερειακή Ένωσή Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη, Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως κ.κ Βαρνάβα.

Το φλουρί έπεσε στον δημοτικό σύμβουλο Νεάπολης - Συκεών, Χρήστο Ζησάκη, στον οποίο δόθηκε ως δώρο μία εικόνα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κλήρωση και δόθηκε συμβολικά το ποσό των 5.000 ευρώ στον δήμο Αλμωπίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης απένειμε τιμητικές πλακέτες σε τρία πρόσωπα της πόλης που έχουν

προσφέρει σημαντικά στα κοινά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ειδικότερα τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο πατέρας Αθηναγόρας, που ίδρυσε το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων, «Φάρος του Κόσμου», ο απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, Αργύρης Κουμτζής και ο επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς, Σταύρος Ζαμπέτογλου.

Την τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Αργύρη, ο οποίος λείπει στη Γερμανία, παρέλαβε ο πατέρας του, Σωτήρης.

Ημέρα γιορτής χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα, ο κ. Καιτεζιδης, στέλνοντας τις ευχές του σε όλους τους δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας.

"Στα πρόσωπα αυτών των τριών ανθρώπων κρύβονται και οι αγωνίες, οι δράσεις η σημαντικότητα της προσφοράς τους. Εκπροσωπούν όλους τους ανθρώπους που ίσως δεν είναι σε όλους γνωστοί αλλά έχουν μια ουσιαστική και πολύχρονη προφορά", τόνισε ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ.

Στον Φάρο του Κόσμου δόθηκε συμβολικά το ποσό των 5.000 ευρώ ενώ στην οικογένεια του Αργύρη δόθηκε το συμβολικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα