Έκθεση εκλεκτών προϊόντων Gourmet Exhibition στην Αποθήκη Γ στο Λιμάνι

Συνεχίζεται σήμερα η έκθεση Gourmet Exhibition με μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποκλειστικά εκλεκτών τροφίμων, στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Συμμετέχουν 80 μοναδικοί παραγωγοί από κάθε μεριά της Ελλάδας, όπου το όνομά τους είναι συνδεδεμένο με υψηλής ποιότητας τρόφιμα, πρώτη ύλη, τυποποιημένα και καινοτόμα προϊόντα, γεωγραφική ένδειξη και ηχηρά

brand names.

Στη διάρκεια της Έκθεσης, οι επισκέπτες, καταναλωτικό κοινό και επαγγελματίες στον χώρο της γαστρονομίας, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα περίπτερα των παραγωγών, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους, να συζητήσουν μαζί τους, να ενημερωθούν για την παραγωγή, την πρώτη ύλη, τη διάθεση και τις τιμές, να κάνουν παραγγελίες και αγορές χονδρικής ή λιανικής.

Κορυφαίο γεγονός της έκθεσης, τα Βραβεία Κοινού και τα Specialist Awards. Στα Βραβεία Κοινού προτρέπουμε τους επισκέπτες μας να βαθμολογήσουν τα προϊόντα που έχουν ήδη γνωρίσει στον εκθετήριο χώρο και στις εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια της 3rd Gourmet Exhibition, ενώ στα Specialist Awards, πέντε ειδικοί από το χώρο της γαστρονομίας αξιολογούν τα καλύτερα προϊόντα και βραβεύονται, την Κυριακή στις 20.00 στην Αποθήκη Γ’.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό που έρχεται στην έκθεση χωρίς επιπλέον κόστος.

Είσοδος / Εισιτήριο:

Γενική είσοδος: 5 ευρώ κατ’ άτομο

Εισιτήριο διάρκειας 3 ημερών: 12 ευρώ κατ’ άτομο

Είσοδος για το εμπορικό κοινό και δημοσιογράφους: δωρεάν (με πρόσκληση ή επαγγελματική κάρτα)

Keywords
Τυχαία Θέματα