Ένας "νίντζα" και ο άνθρωπος του Γ. Μπουτάρη ανάμεσα στους υποψηφίους που παρουσίασε σήμερα ο Π. Λεκάκης

Μία ακόμα ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πρώτη», Πέτρος Λεκάκης.

Ο κ. Λεκάκης τόνισε ότι ο ίδιος και ο συνδυασμός του, θα φτάσουν μέχρι τέλος, καθώς έχουν συγκροτήσει την πιο καλύτερη ομάδα όπως είπε αυτοδιοικητική ομάδα.

«Η ομάδα μας συνεχίσει να είναι στους δρόμους, στις γειτονιές, δεν φοβόμαστε να γυρίσουμε την πόλη και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά.

Καθημερινά δίνουμε απαντήσεις. Η ομάδα μας θα πάει μέχρι τέλος όσο και αν θέλουν ξεπεσμένοι βασιλιάδες, έχει περάσει ο καιρός, η κοινωνία πάει μπροστά και αυτοί παραμένουν σε περασμένες δεκαετίες να λένε διάφορα. Εμείς θα ανακοινώσουμε και άλλους υποψηφίους στο τέλος του μήνα θα είμαστε στο πρωτοδικείο, με την πιο δυνατή ομάδα», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Όσον αφορά τον προεκλογικό αγώνα και αν τον ικανοποιεί, τόνισε πως πρέπει όλοι οι υποψήφιοι να ασχοληθούν με θέματα της πόλης.

«Φαίνεται ότι δεν θέλουν να μιλήσουν για την πόλη γιατί δεν ξέρουν τι να πουν. Έκανα πρόταση για debate, ή δεν τους αφήνουν τα κόμματους τους ή δεν ξέρουν τι να που για την πόλη».

Σήμερα παρουσιάστηκαν ακόμα 8 δημοτικοί σύμβουλοι. Ανάμεσα τους ο άνθρωπος «σκιά», του Γιάννη Μπουτάρη, ο οδηγός του, Κοσμάς Φουντουκίδης και ένας «νίντζα», όπως του αρέσει να τον αποκαλούν, ο Νίκος Φεγγαρίδης.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Πρώτη»:

Καραφουλίδου Παρασκευή, νοσηλεύτρια
Μουμτζίδου Ρέα, παιδαγωγός
Συκάς Μανώλης, πωλητής
Φεγγαρίδης Νικόλαος, ιδιωτικός υπάλληλος
Φλώρος Γιώργος, αστυνομικός
Φουντουκίδης Κοσμάς, ιδιωτικός υπάλληλος
Χατζηγεωργίου Μανώλης, αστυνομικός
Χατζησταύρου Χρυσόστομος, τραπεζικός

Keywords
Αναζητήσεις
νιντζα υποψήφιος θεσσαλονίκη φεγγαριδης, νικολαος νιντζα φεγγαριδης
Τυχαία Θέματα