Ένταση στη συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου: "Σε κανονικό πρωτάθλημα θα είχαμε περιθώριο λάθους"

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Τρίπολη, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα με 3-2 στο φινάλε.

Ανακάλυψε τις νέες αφίξεις στα PAOK FC Official Store και store.paokfc.gr

Ένας από τους δημοσιογράφους (μη εν ενεργεία)

της Τρίπολης έβγαλε από την τσάντα του μία πέτρα και ένα ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής ρωτώντας τον Ρουμάνο τεχνικό ν η κανονικότητα του πρωταθλήματος εξαρτάται από το αν πέσει ένα ρολό χαρτί ή όχι.

Αμέσως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που ήταν παρόντες αντέδρασαν έντονα για αυτή την κίνηση, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκο Κυριάκο να κάνει λόγο για "πολιτική εναντίον του ΠΑΟΚ", ενώ οι ιθύνοντες του Αστέρα αναγκάστηκαν να παρέμβουν βγάζοντας εκτός αίθουσας τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο.

Πάντως, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε ψύχραιμος και πρόλαβε να απαντήσει στον εκπρόσωπο του Τύπου, λέγοντας του πως δεν είναι τίμιος άνθρωπος και πως θα πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέφτη του.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ

Αναφορικά με το ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στην αδυναμία του ΠΑΟΚ να παίξει με καθαρό μυαλό δηλώνοντας ξεκάθαρα πως η ομάδα του φταίει για την ήττα. Ωστόσο, τόνισε ότι σε κανονικό πρωτάθλημα, που τα παιχνίδια παίζονται κανονικά, η ομάδα του θα είχε περιθώριο λάθους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ δέχθηκε τρία γκολ

"Ηταν μια καλή μέρα. Παίξαμε κάτω από μεγάλη πίεση και κάναμε λάθη. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό να κάνουμε το παιχνίδι μας, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να βγαίνει στην αντεπίθεση. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το ματς. προσπαθήσαμε να βγάλουμε τελικές πάσες αλλά το κάναμε με βιασύνη".

Για το αν το "το πρωτάθλημα εμείς ή κανείς" είναι μεγάλη πίεση:

Σε ένα κανονικό πρωτάθλημα, παίζονται κανονικά τα παιχνίδια, αλλά σε αυτό το πρωτάθλημα υπάρχουν παιχνίδια που δεν παίζονται. Φανταστείτε να είχαμε παίξει το προηγούμενό μας παιχνίδι. Αν είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε μια ισοπαλία ή μια ήττα, όλα θα ήταν διαφορετικά αλλά εμείς δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα".

Για το αν όταν έγινε το 2-2, μίλησε η… θολούρα για να έρθει το 2-3:

"Εμείς φταίμε για την ήττα και κανείς άλλος. Ακόμα και αν οι διαιτητές έκαναν λάθη, που για μένα έκαναν δυο σοβαρά λάθη, δε θέλω να ακούσω κανέναν να τους κατηγορεί διότι εμείς δεν παίξαμε καλά. Στο κανονικό ποδόσφαιρο θα μπορούσαμε να είχαμε περιθώριο λάθους, που θα μας έδινε διαφορετική προετοιμασία για κάθε παιχνίδι. Είχαμε ένα βαθμό στα χέρια μας και ψάξαμε σα τρελοί άλλους δυο βαθμούς. Δεν κάναμε αυτό που κάνουμε συνήθως".

Για το αν η επιθετική επίδοση του Αστέρα τον εξέπληξε:

"Οχι, καθόλου. Δεν μας εξέπληξε ο Αστέρας. Αν αναλύσει κανείς τα τρία γκολ του Αστέρα, έγιναν τρία λάθη και τα πληρώσαμε. Δεν είχαμε υπομονή, αφήσαμε μεγάλους χώρους ανάμεσα στις γραμμές μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα