Επιτέλους, ήταν ξανά ΠΑΟΚάρα! Έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού και πάει Champions League

Ο ΠΑΟΚ θύμισε τον καλό του εαυτό μετά από καιρό, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 1-0 στο "Καραϊσκάκη" για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν καλύτερος από τους "ερυθρόλευκους" στο αποψινό παιχνίδι και με γκολ του Μιχάι στο 90ο λεπτό, τους "έσπασε" το αήττητο σερί

43 αγώνων στο πρωτάθλημα!

Παράλληλα, οι "ασπρόμαυροι" παρέμειναν στην 2η θέση με 71 βαθμούς, όντας στο +3 από την ΑΕΚ, πριν το μεταξύ τους ντέρμπι που ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Έτσι, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα πηγαίνει με προβάδισμα τριών βαθμών και πλεονέκτημα στην αναμέτρηση που ουσιαστικά θα κρίνει την δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Μετά από υπέροχη προσπάθεια του Μαουρίσιο και σέντρα στο Ροντρίγκο, ο Μιχάι με κεφαλιά έκανε το 0-1 στο 90΄. Στο 92′, ο Πασχαλάκης απέκρουσε με εντυπωσιακή επέμβαση εξ επαφής σουτ του Χασάν. Ο ίδιος ο επιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε γκολ στο 95′ αλλά υποδείχθηκε ορθώς οφσάιντ, έτσι το 0-1 έμεινε ως το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Γκιλιέρμε (Φορτούνης 62′), Βαλμπουενά (Ραντζέλοβιτς 86′), Μασούρας (Μπρούνο 62′), Ελ Αραμπί (Χασάν 77′).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον (Μιχάι 46′), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί (Εσίτι 79′), Μαουρίσιο, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (Στοχ 72′), Τζόλης (Λημνιός 79′), Άκπομ (Σφιντέρσκι 59′).

Keywords
Τυχαία Θέματα