Επίθεση στον Σπανό, φυγαδεύτηκε από το ΟΑΚΑ!

Επεισοδιακό ήταν το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, αφού μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Περιστερίου δέχθηκε έντονη φραστική επίθεση και φυγαδεύτηκε από το ΟΑΚΑ!

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου μετά το τελευταίο σφύριγμα που βρήκε την ομάδα του νικήτρια με 0-2, σηκώθηκε από την θέση του κι άρχισε να χειροκροτά την ομάδα του, μοιράζοντας πολλά μπράβο.

Εκείνη την στιγμή δέχθηκε την έντονη φραστική επίθεση από άτομα που βρίσκονταν στα επίσημα του

ΟΑΚΑ (από την στιγμή που το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί θα πρέπει να έχουν δηλωθεί επώνυμα στην λίστα), με υβριστικά συνθήματα που αφορούσαν τον ίδιο προσωπικά, τον Ατρόμητο, αλλά και τον... ΠΑΟΚ!

Ο Γιώργος Σπανός σε έξαλλη κατάσταση απάντησε και ο ίδιος σε κάποιες από τις ύβρεις και κυριολεκτικά φυγαδεύτηκε από το γήπεδο. Η επίθεση στον ιδιοκτήτη του Ατρόμητου έμεινε μόνο σε λεκτικό επίπεδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα χειρότερα αποφεύχθησαν χάρη στην επέμβαση του Γιάννη Παπαδόπουλου, στενού συνεργάτη του Δημήτρη Μελισσαννίδη, ο οποίος συνόδευσε τον Γιώργο Σπανό μέχρι το αυτοκίνητό του.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα