"Έρχεται" νέα πεντάστερη ξενοδοχειακή μονάδα στην Ιερισσό Χαλκιδικής

Ένα πεντάστερο ξενοδοχείο με θέα στο λιμάνι της Ιερισσού από τη μια και τον επιβλητικό Άθωνα από την άλλη ετοιμάζεται να τεθεί σε λειτουργία την 1η Αυγούστου.

Πρόκειται για τη νεότερη ξενοδοχειακή επένδυση, υψηλών προδιαγραφών, στη Χαλκιδικιή και είναι ελληνικών συμφερόντων με Βούλγαρους μετόχους.

Σϋμφωνα με το ethnos.gr, αρχικά η δυναμικότητα του θα είναι 74 δωματίων, ωστόσο, όπως αναφέρουν στελέχη της επιχείρησης, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά σχετικά με την πανδημία, στόχος των επενδυτών είναι το Μάιο του 2021 να έχουν ολοκληρωθεί και τα δυο υπόλοιπα έργα, επεκτείνοντας την επιχείρηση.

Συνολικά, θα αποτελείται από τρία ξενοδοχεία εναρμονισμένα αισθητικά στο περιβάλλον, με τα άλλα δυο να διαθέτουν 79 σουίτες και 44 βίλες με πισίνα, αντίστοιχα.

Η συνολική επένδυση του «Mount Athos Resort» θα φτάσει τα 50 εκατ. ευρώ, ενώ η τρέχουσα κυμαίνεται περίπου στα 10 εκατ. ευρώ. Να σημειώσουμε ότι οι μέτοχοι επενδύουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ethnos.gr, αρχικά το πεντάστερο ξενοδοχείο θα απασχολεί 90 άτομα, με το 60% του προσωπικού να προέρχεται από τη γύρω περιοχή της Ανατολικής Χαλκιδικής. Τις επόμενες μέρες οι εργαζόμενοι θα ξεκινήσουν εντατική εκπαίδευση σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα τηρούνται και στο κομμάτι της παροχής υψηλών προδιαγραφών.

Το «Mount Athos Resort», από την έναρξη της λειτουργίας του (σ.σ. υπό κανονικές συνθήκες θα ξεκινούσε στις 22 Μαΐου), έχει πληρότητες της τάξεως του 45%-50%, οι οποίες, όσο περνούν οι μέρες και αυξάνονται. Οι κρατήσεις προέρχονται από Βαλκάνιους και Ελληνες.

Στις παροχές του πεντάστερου ξενοδοχείου προστίθενται το κέντρο ευεξίας, η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, το γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 και το γήπεδο τένις και βεβαίως η οργανωμένη παραλία του με τη δυνατότητα για θαλάσσια σπορ κτλ., η οποία θα είναι προσβάσιμη και σε κόσμο, εκτός από τους πελάτες του resort.

Keywords
Τυχαία Θέματα