Εργασίες διαγράμμισης από σήμερα στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης

Εργασίες διαγράμμισης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα, Δευτέρα, έως και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν:

1. Εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμιση) στο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ13 (Νοσοκομείο Αγίου Παύλου) έως τον Α/Κ Κ12 (Περιφερειακή με Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν. Μουδανιών) και των συνδετήριων κλάδων αυτού με κατεύθυνση

δυτικά, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9:00 για τις εργασίες με κατεύθυνση δυτικά.

2. Εργασίες οριζόντιας σήμανσης στο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ12 (Περιφερειακή με Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν. Μουδανιών) έως τον Α/Κ Κ13 (Νοσοκομείο Αγίου Παύλου) και των συνδετήριων κλάδων αυτού με κατεύθυνση ανατολικά, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8:00 για τις εργασίες με κατεύθυνση ανατολικά.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα