Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας - Κρατήθηκαν θέσεις για διαρκείας

Σε διάστημα περίπου εννέα ωρών οι φίλοι του ΠΑΟΚ εξάντλησαν τα μεμονωμένα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Σπαρτάκ Μόσχας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (8/8) στις 20:00 στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, έχουν δεσμευθεί ορισμένες θέσεις σε όλες τις θύρες-

εκτός της θύρας 7- για όσους επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου και ώρα 19:00, οι οποίες σε περίπτωση μη εξαντλήσεως θα διατεθούν μέσω ίντερνετ από αύριο στις 19:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την εξάντληση των μεμονωμένων εισιτηρίων που τέθηκαν στην διάθεση του κοινού για τον αγώνα εναντίον της Σπαρτάκ Μόσχας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, έχουν δεσμευθεί ορισμένες θέσεις σε όλες τις θύρες- εκτός της θύρας 7- μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου και ώρα 19:00, οι οποίες σε περίπτωση μη εξαντλήσεως θα διατεθούν μέσω ίντερνετ από αύριο στις 19:30.

Υπενθυμίζουμε ότι η διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Σπαρτάκ Μόσχας ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις 09:00 από τα εκδοτήρια της Τούμπας (σχηματίστηκαν ουρές από νωρίς), απο τα καταστήματα Public και από το διαδίκτυο. Στις 17:45 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το sold out!

Keywords
Τυχαία Θέματα