Φιλική νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Λάρισας στον Εύοσμο

Με δύο γκολ του Τόνσο και ένα του Μαντσίνι με πέναλτι, ο Άρης επικράτησε με σκορ 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο.

Ο Απόστολος Τερζής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που μέχρι σήμερα είχαν παίξει ελάχιστα έως καθόλου, σε ένα φιλικό... ξεμούδιασμα λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Θετικός πρωταγωνιστής για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

ήταν ο Μάρτιν Τόνσο που πέτυχε δύο γκολ. Στο 7΄ ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Μαντσίνι και διπλή προσπάθεια που κατέληξε στα δίχτυα.

Η απάντηση του Απόλλωνα ήταν άμεση με τον Ναζίμ να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 10ο λεπτό, ενώ η ομάδα της Λάρισας "άγγιξε" την ανατροπή σπαταλώντας σημαντικές ευκαιρίες. Αρχικά 20' με το σουτ του Σάντος να φεύγει λίγο άουτ και στο 26' όταν το ο Νύκταρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ... τράνταξε το δοκάρι του Τσιλιγγίρη.

Από εκεί και πέρα ο Άρης πήρε την πρωτοβουλία τον κινήσεων και με τον Τόνσο να εκμεταλλεύεται την λάθος απομάκρυνση του Γκέκα στο 32' πήρε ξανά το προβάδισμα με 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι "κιτρινόμαυροι" είχαν αρκετές στιγμές που θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο τρίτο τέρμα, με κορυφαία αυτή του 86ου λεπτού όταν ο Μαντσίνι με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Γκέκα.

Παράλληλα ο Απόστολος Τερζής επέλεξε να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε κάποια παιδιά από την δεύτερη ομάδα του Άρη, θέλοντας να δοκιμάσει πράγματα.

Ο Άρης κλείδωσε τη νίκη του επί του Απόλλωνα Λάρισας στο 90' όταν ο Μαντσίνι ανατράπηκε από τον Χατζή και στη συνέχεια ευστόχησε από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας ο ίδιος το τελικό 3-1 για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης: Τσιλιγγίρης, Κωνσταντινίδης, Μενέντεθ, Σόουζα, Δεληζήσης, Αμπού Μπα, Ντουάρτε (Μαρμαρίδης 79'), Μαντσίνι, Τόνσο, Μαρτίνες (Τσαγκαλίδης 85'), Διαμαντόπουλος (Μπακούστης 62')

Απόλλων Λάρισας: Γκέκας, Τασιούλης, Χατζής, Σκούπρα, Σάντος (Καρίκκι 85), Μπαστακός (Σιφναίος 78'), Νύκταρης (Νούσιος 60'), Ναζίμ, Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Κωστούλας (Μπιμάι 60')

Keywords
Τυχαία Θέματα