Η Κ19 του ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής (VIDEO)

Η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ επικράτησε της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού με 3-2 στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος Κ19 της Super League, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει τη μοναξιά της πρώτης θέσης στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Τζοβάρα.

Οι “ασπρόμαυροι” συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες, ωστόσο δεν άργησε να έρθει η ισοφάριση, καθώς στο 21’ ο Σέχου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Έντεκα λεπτά αργότερα, ήρθε η απάντηση από τον Δικέφαλο, με τον Δούμτζη να βάζει και πάλι μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γαϊτανίδης με διπλή προσπάθεια έκανε το 3-1, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στους “ασπρόμαυρους”. Ο Παναθηναικός, μείωσε στο 90’ με τον Παπαδόπουλο που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων. Μάλιστα, στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Αθανασακόπουλος από τα αριστερά εκτέλεσε το κόρνερ, ο προωθημένος Σερπεζής έκανε το σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο άουτ σπαταλώντας τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση.

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός (83' Βουτσάς), Γαϊτανίδης, Τζοβάρας (28' Πανίδης), Δούμτσης (64' Θεοδωρίδης)

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παλασκώνης (52' Βαγιανίδης), Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας (61' Σαντικάι), Σερπεζής, Σέχου, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης (69' Παπαδόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα