Η Βίντι "πετάει" τον ΠΑΟΚ εκτός Ευρώπης (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε ξανά από τη Βίντι με 1-0 στην "Groupama Arena" της Βουδαπέστης για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και πλέον η υπόθεση-πρόκριση έχει δυσκολέψει πάρα πολύ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση στην Ουγγαρία,

έχοντας ουσιαστικά μόλις μία αξιόλογη φάση για γκολ στις καθυστερήσεις (91΄) με σουτ του Βέρνμπλουμ. Ο Σουηδός, ωστόσο, ήταν ο μοιραίος καθώς από δικό του διπλό λάθος προήλθε το γκολ του Μιλάνοφ στο 50ο λεπτό που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ο Δικέφαλος έμεινε στους 3 βαθμούς με την τρίτη του ήττα στον 12ο όμιλο, όσους έχει και η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ που την ίδια ώρα ηττήθηκε από την Τσέλσι με 0-1 στη Λευκορωσία. Η Βίντι που κέρδισε τον ΠΑΟΚ δύο φορές στους δύο συνεχόμενους μεταξύ τους αγώνες, έφτασε τους 6 βαθμούς και πλέον έχει το προβάδισμα για την πρόκριση μαζί με την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Ο αγώνας

Το πρώτο ημίχρονο τις αναμέτρησης δεν είχε τίποτα αξιόλογο από πλευράς φάσεων και θεάματος. Το παιχνίδι ήταν κλειστό από το ξεκίνημα, δίχως κάποια ουσιαστική ευκαιρία για γκολ στα πρώτα 45λεπτά. Ο ΠΑΟΚ ήταν ομάδα που είχε τον έλεγχο του ρυθμού στο πρώτο μέρος με την κατοχή της μπάλας, όμως δεν απειλούσε, ενώ οι γηπεδούχοι αμύνονταν και αναζητούσαν χώρους στις αντεπιθέσεις για να γίνουν επικίνδυνοι, δίχως αποτέλεσμα ωστόσο.

Διπλό λάθος Βέρνμπλουμ και προβάδισμα για τη Βίντι

Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου οι Ούγγροι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 50΄. Ο Βινίσιους από αριστερά μέσα από την περιοχή έκανε το γύρισμα και ο Μιλάνοφ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η φάση άρχισε από λανθασμένη πάσα του Βέρνμπλουμ προς τον Πρίγιοβιτς, ενώ ο Σουηδός στη συνέχεια έχασε τον Βούλγαρο που σκόραρε παίρνοντας την κεφαλιά αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να αντιδράσει μετά το γκολ που δέχτηκε, όμως δεν έβρισκε τρόπους για να διασπάσει την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων που ήταν καλά διαβασμένοι και είχαν κλείσει τους χώρους. Οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές, με τον Λουτσέσκου να μετατρέπει τον σχηματισμό σε 4-4-2 με τους Μπίσεσβαρ και Ουάρντα που ήρθα από τον πάγκο να παίζουν στα άκρα και τον Ακπόμ δίπλα στον Πρίγιοβιτς ως επιθετικό δίδυμο.

Ο Δικέφαλος όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο αντιμετωπίζοντας προβλήματα στην ανάπτυξη κόντρα στη Βίντι που ήταν καλά κλεισμένη και διατηρούσε το προβάδισμα. Η πρώτη και η μοναδική μεγάλη φάση του ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (91΄), με σουτ του Βέρνμπλουμ που πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε μέχρι το σφύριγμα της λήξης όμως δεν άλλαξε κάτι με τελικό αποτέλεσμα το 1-0 που βάζει δύσκολα στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση.

Συνθέσεις:

Bίντι (Μ. Νίκολιτς): Κόβατσικ, Φιόλα, Γιουχάς, Βινίσιους, Στοπιρά, Πάτκαϊ, Νεγκό, Χάντζιτς, Μιλάνοφ (58’ Νικόλοφ), Σέποβιτς (77’΄Χόντζιτς), Χιούστι (66’ Κόβακς).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βέρνμπλούμ, Σάχοφ, Λημνιός (60’ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί (63’ Άκπομ), Ζαμπά (70’ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα