Ηλίας Παπαθεοδώρου: Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο

Για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στη Νεπτούνας για το Basketball Champions League αλλά και για τον αντικαταστάτη του Ντίλαρντ, μίλησε ο κόουτς του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official

Store

Για την αναμέτρηση κόντρα στη Νεπτούνας: «Θα ταξιδέψουμε με καλύτερη ψυχολογία. Παρότι έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά μίας εβδομάδας γιατί είναι δύσκολο και το ταξίδι που έχουμε. Έχουμε πολύ καλύτερη ψυχολογία μετά από το ματς που κάναμε το Σάββατο. Είναι πολύ καλή ομάδα η Νεπτούνας, παίζει σε πολύ καλό ρυθμό, με σωστή οργάνωση του παιχνιδιού με παίκτες υψηλής ποιότητας, όπου έχει Αμερικάνους και Λιθουανούς. Η ομάδα μας είναι σε καλό δρόμο και καλό επίπεδο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία εμφάνιση που θα μας δώσει τη νίκη».

Πρόσθεσε πως: «Αυτή τη στιγμή η Νεπτούνας έχει καλύτερα αποτελέσματα από εμάς, έχει καλή εικόνα και το πλεονέκτημα επειδή παίζει στην έδρα της. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό δείξαμε και κόντρα στην Τενερίφη».

Για τη συνέχεια στο θεσμό του Basketball Champions League: «Έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία, αλλά βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αυτό μπορεί να αλλάξει με μία μεγάλη νίκη, ειδικά εκτός έδρας. Αυτό μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας, έχουμε ακόμα πιθανότητες κι ας μην είναι εύκολο, εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε με αυτό το παιχνίδι. Δεν έχεις πολύ χρόνο να ασχοληθείς με το μεθεπόμενο παιχνίδι. Το βράδυ της Πέμπτης θα έχουμε μία ημέρα να ασχοληθούμε για το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. κόντρα στο Ρέθυμνο)».

Σχετικά με το Ντίλαρντ: «Δύο μήνες ήταν εδώ ο Ντίλαρντ. Προσπαθούμε με αυτούς που έχουμε διαθέσιμους να παίξουμε διαφορετικά, να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Θεωρώ παρότι είναι νωρίς να το πούμε, η εικόνα μας είναι καλύτερη. Πρέπει αυτό να έχει διάρκεια».

Τέλος σημείωσε για τον αντικαταστάτη του Ντίλαρντ: «Η προσπάθεια συνεχίζεται όπως και την προηγούμενη εβδομάδα. Φτάσαμε κοντά, αλλά δεν το καταφέραμε. Έχουμε στόχους που εντοπίσαμε και προσπαθήσαμε να τους φέρουμε στην ομάδα. Είμαστε κοντά και μακριά, δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Ίσως στο παιχνίδι του Σαββάτου να έχουμε έναν νέο παίκτη, αν τα καταφέρουμε θα είναι θετικό για εμάς. Έχουμε στοχεύσει σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, κάποιος είναι ελεύθερος, κάποιος έχει ομάδα, κάποιος θα αποδεσμευτεί, θα δούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα