Ηρακλής: Χωρίς Τάι και στο ματς με τον Πιερικό - Βγαίνει το δελτίο του Γιαννίτση

Ο Τάι παραμένει χωρίς δελτίο και ο Σάκης Αναστασιάδης δεν θα τον έχει στη διάθεσή του ούτε στον κυριακάτικο αγώνα του Ηρακλή με τον Πιερικό, καθώς ο Βραζιλιάνος ο οποίος βρίσκεται περίπου δύο βδομάδες στη Θεσσαλονίκη, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο παίκτης του "Γηραιού" δεν έπαιξε στα ματς με Αγροτικό Αστέρα, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και Αλμωπό Αριδαίας, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στον Πιερικό, στην

αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή (21/1, 15:00) στο Καυτανζόγλειο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής.

Τα έγγραφα που απαιτούνται για να κλείσει το ζήτημα με την έκδοση του δελτίου του έχουν καθυστερήσει το ντεμπούτο του, καθώς ενώ στη διαδικασία εμπλέκονται – πλέον – και οι Αρχές της Βραζιλίας, αλλά και της… Λευκορωσίας, οι οποίες θα πρέπει να αποστείλουν δικαιολογητικά. Έτσι, οι διοικούντες του Ηρακλή εξετάζουν το ενδεχόμενο να μεταβούν στην Αθήνα, προκειμένου να δρομολογηθεί πιο γρήγορα το ζήτημα.

Βγαίνει το δελτίο του Γιαννίτση

Σε αντίθεση με την περίπτωση του Τάι, ο Μιχάλης Γιαννίτσης ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα. Ο νεαρός αμυντικός έμεινε και επίσημα ελεύθερος από τα Τρίκαλα και πλέον οι άνθρωποι του Ηρακλή ξεκινούν τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να εκδοθεί το δελτίο του.

Οι ιθύνοντες του "Γηραιού" θα καταθέσουν αύριο τα απαραίτητα έγραφα προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και να τεθεί στην διάθεση του Σάκη Αναστασιάδη για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πιερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα