Ισόπαλη η Αργεντινή με την Παραγουάη- Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η πρόκριση (VIDEO)

Μετά την ήττα από την Κολομβία στην πρεμιέρα, η Αργεντινή πραγματοποίησε άλλη μία κακή εμφάνιση και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Παραγουάη, στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του Κόπα Αμέρικα.

Έτσι, βρίσκεται στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου του τουρνουά, ισοβαθμώντας με το Κατάρ με 1 βαθμό. Η πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης θα κριθεί στα ματς της τελευταίας αγωνιστικής του ομίλου, όπου η Αλμπισελέστε θα αντιμετωπίσει το Κατάρ και η Παραγουάη θα παίξει

με την Κολομβία που έχει ήδη πάρει το εισιτήριο για τους "8". Θυμίζουμε ότι στην οχτάδα θα περάσουν και οι δύο καλύτεροι τρίτοι από τους τρεις ομίλους, πέρα από τις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν πρόκριση.

Επομένως, ο Μέσι και η παρέα του για να προκριθούν θα πρέπει αρχικά να κερδίσουν το Κατάρ και μετά, είτε να μην κερδίσει η Παραγουάη την αδιάφορη Κολομβία, είτε να περάσουν ως μια από τις καλύτερες τρίτες.

Σχετικά με όσα έγιναν στην αναμέτρηση, στο πρώτο ημίχρονο οι Αργεντίνοι ήταν και πάλι κακοί και άνευροι χωρίς φάσεις, με τον Μέσι κλεισμένο. Μπορεί να είχαν την μπάλα περισσότερα λεπτά στην κατοχή τους, αλλά δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι και στο 37' με τον Σάντσες άνοιξαν το σκορ, πηγαίνοντας με το 0-1 στα αποδυτήρια.

Στο β΄ μέρος οι παίκτες του Σκαλόνι με την είσοδο και του Αγουέρο πίεσαν και κατάφεραν στο 57' με τον Μέσι με πέναλτι να ισοφαρίσουν, ένα πέναλτι που δόθηκε με την βοήθεια του VAR. Οι Παραγουανοί ωστόσο ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αλλά στο 63' ο Αρμάνι απέκρουσε το πέναλτι του Ντερλίς με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Αργεντινή: Αρμάνι, Κάσκο, Πεσέγια, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο, Περέιρα (46' Αγκουέρο), Λο Σέλσο, Παρέδες, Ντε Πάουλ (87' Σουάρες), Μέσι, Μαρτίνες (67' Ντι Μαρία).

Παραγουάη: Φερνάντες, Πίρις, Γκόμες, Αλόνσο, Αρσαμέντια, Σάντσες, Ρ. Ρόγιας, Γκονσάλες (90' Εσκομπάρ), Μ. Ρόγιας, Αλμιρόν, Σανταντέρ (72' Ρομέρο).

Η βαθμολογία

1. Κολομβία 6 (3-0)

2. Παραγουάη 2 (3-3)

3. Κατάρ 1 (2-3)

4. Αργεντινή 1 (1-3)

Η τελευταία αγωνιστική

Κυριακή 23/6

Κατάρ - Αργεντινή (22.00)

Κολομβία - Παραγουάη (22.00)

Keywords
Τυχαία Θέματα