Ήττα στο τάι μπρέικ για τον ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 15-6 στο τάι μπρέικ και ήταν ο νικητής (3-2 σετ) του πρώτου τελικού της Volleyleague που διεξήχθη στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη.

Τo καλοκαίρι έφτασε; Ανακάλυψε τα προϊόντα μας στο PAOK FC Official

Store

Ο Δικέφαλος ήταν αξιόμαχος αλλά δεν κατάφερε να "σπάσει" το πλεονέκτημα έδρας των "ερυθρόλευκων" που μπήκαν πιο αποφασιστικά στο πέμπτο σετ και πήραν τη νίκη.

Ο επόμενος τελικός της σειράς των πλέι οφ της Volleyleague θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (6/5) στις 19:00 στο "Παλατάκι". Υπενθυμίζουμε ότι ο τίτλος του πρωταθλητή κρίνεται στις τρεις νίκες, με τον Ολυμπιακό να έχει πλέον το προβάδισμα με 1-0 μετά την αποψινή νίκη στο πρώτο ματς στην έδρα του. Οι "ασπρόμαυροι" θα επιδιώξουν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στη σειρά με νίκη στην "PAOK Sports Arena" στο επόμενο παιχνίδι, ενώ την επόμενη Τετάρτη θα γίνει ο τρίτος τελικός στο Ρέντη.

Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση ήταν ο Οϊβάνεν με 18 πόντους, ενώ για τον ΠΑΟΚ ο Ουτσίκοφ με 23 και ο Κουμεντάκης ακολούθησε με 17.

Στο πρώτο σετ ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός και το κατέκτησε σχετικά άνετα, ενώ στο δεύτερο συνέβη ακριβώς το αντίθετο, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί εύκολα. Το τρίτο και το τέταρτο σετ είχαν τον χαρακτήρα ντέρμπι, αν και αμφότεροι οι νικητές στο καθένα από αυτά είχαν το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ στο τάι μπρέικ ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός και ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε σημάδια αντίδρασης.

Τα σετ: 25-15, 17-25, 25-22, 22-25, 15-6

Keywords
Τυχαία Θέματα