Κ. Νοτοπούλου: Οι μέρες του Ψωμιάδη, του Παπαγεωργόπουλου, του Ταχιάου και του Ορφανού τελείωσαν ανεπιστρεπτί

Θεσσαλονίκη δεν γυρίζει πίσω, η Θεσσαλονίκη προχωρά μπροστά", τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης πριν από την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Όπως

τόνισε η κα Νοτοπούλου,"όλοι εμείς, που είμαστε σήμερα εδώ, στην ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, άνθρωποι από διαφορετικές γενιές, διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, διαφορετικές πορείες, στέλνουμε μήνυμα ισχυρής νίκης".

Αναφερόμενη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, κάλεσε τους πολίτες να τη στηρίξουν με την ψήφο τους προκειμένου όπως τόνισε, να υπάρξει κοινός αγώνας "κοινός Αγώνας ενάντια στην άνοδο της ακροδεξιάς, , στον εθνικιστικού απομονωτισμό, στον αχαλίνωτο νεοφιλελευθερισμό".

Θεσσαλονίκη θα κάνει ένα άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά, που έλεγε ο ποιητής. Μαζί ενωμένοι, οι Θεσσαλονικείς και οι Θεσσαλονικιές θα κάνουμε άλμα στο μέλλον", δήλωσε ακόμα κατά την ομιλία της η Κατερίνα Νοτοπούλου και επιτέθηκε στους ανθυποψήφιούς της Νίκο Ταχιάο, Γιώργο Ορφανό και Παναγιώτη Ψωμιάδη λέγοντας:

"Εμείς αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε την πόλη στο φως και για να γίνει η Θεσσαλονίκη ευρωπαϊκή μητρόπολη. Οι υποψήφιοι του κυρίου Μητσοτάκη, που με θράσος επιζητούν την επιστροφή, εκείνοι που καταδίκασαν την πόλη για δεκαετίες σε παρακμή, εσωστρέφεια, διεκδικούν να κάνουν την πόλη ξανά κλειστή και φοβική, παίρνουν σήμερα μία ξεκάθαρη απάντηση: Να επιστρέψουν μόνοι τους! Οι μέρες του Ψωμιάδη, του Παπαγεωργόπουλου, του κυρίου Ταχιάου και του κυρίου Ορφανού τελείωσαν ανεπιστρεπτί. Και μέρες του κυρίου Μητσοτάκη δεν θα έρθουν ποτέ!"

"Θα νικήσουμε γιατί είμαστε οι πολλοί που και το πιστεύουμε Και το Μπορούμε!", διαμήνυσε κλείνοντας την ομιλία της η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα