Κ. Ζαχαριάδης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δημιουργεί πλειοψηφικό ρεύμα για τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις επερχόμενες εκλογές μίλησε στο Κόκκινο ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης

Ο κ. Ζαχαριάδης σχολίασε τα πρωτοσέλιδα στο εξωτερικό και τις αναφορές στην Ελλάδα με θετικές ειδήσεις

για την ειρήνη, την σταθερότητα, τη φιλία, την ανάπτυξη, σε αντίθεση με αυτό που συνέβαινε στο παρελθόν όπου οι αναφορές ήταν απαξιωτικές με ντροπιαστικούς τίτλους και υποτιμητικούς τίτλους. «Ο κόσμος ξέρει, βλέπει, παρακολουθεί και θα μας κρίνει όλους» είπε ο κ. Ζαχαριάδης και αναφέρθηκε στα σημαντικά οφέλη από την υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και για την επίσημη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια.

Ο κ. Ζαχαριάδης εξήγησε ότι «στα μείζονα εθνικά ζητήματα δεν μπορείς να μετράς ούτε το πολιτικό κόστος ούτε το κομματικό κόστος. Έπρεπε να πάρουμε αυτή την πολιτική επιλογή ακόμα και αν είχε πιο μεγάλο και πολύ πιο μεγάλο πολιτικό κόστος από αυτό το οποίο έχει ή μπορεί να αποτυπωθεί ή μπορεί να μην αποτυπωθεί».

Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τόνισε ότι «αυτή η συμφωνία δημιουργεί ρεύμα πλειοψηφικό για τις ιδέες και τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, στους προοδευτικούς, στους πατριώτες, και στους σκεπτόμενους πολίτες αυτής τη χώρας οι οποίοι βλέπουν την εξωτερική πολιτική και τη διεθνή πολιτική και με μια ευρύτητα και με ένα βάθος χρόνου».

Keywords
Τυχαία Θέματα