Κ. Ζέρβας: Ανίκανη η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης να στηρίξει ακόμα και τον... εαυτό της!

Για μεγάλη ήττα της Διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης, έκανε λόγο ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, καθώς κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, δεν πέρασε η κανονιστική διάταξη για τις ρυθμίσεις στους γύρω δρόμους, σε σχέση με την ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας.

"Μια μεγάλη ήττα για την “τυπική πλειοψηφία” της Διοίκησης, αλλά ευτυχώς ένα μεγάλο κέρδος για τους πολίτες. Αν προχωρήσει η ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας πριν ολοκληρωθεί το μετρό -ενώ δεν συντρέχει κάτι επείγον-, το

κυκλοφοριακό πρόβλημα θα δημιουργούσε ασφυκτικές συνθήκες στο πιο καίριο σημείο της πόλης. Η καθημερινή επιβάρυνση με έως και 1500 αυτοκίνητα που θα ψάχνουν για παρκάρισμα. Όταν ήδη το 30% της κυκλοφορίας στο κέντρο είναι για αναζήτηση θέσης στάθμευσης! Ο καινούργιος εφιάλτης των κατοίκων", σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ζέρβας κατά την τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο.

"Μια ακόμη πρόταση – κακοτεχνία που δεν προβλέπει αντισταθμιστικά οφέλη όπως υπόγειο πάρκινγκ για την εξυπηρέτηση των οχημάτων, πρόσθετες αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και φυσικά κανένα οικονομικό ισοδύναμο των 1.2 εκ ευρώ που αποφέρει η σημερινή χρήση", συμπλήρωσε.

Δείτε εδώ την παρέμβαση του κ. Ζέρβα:

Keywords
Τυχαία Θέματα