Κουλούρης: Θέλουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο - Σάχοβ: Να βγω πρώτος σκόρερ στο Κύπελλο

Ο Ευθύμης Κουλούρης τόνισε ότι η νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι ήταν πολύ σημαντική, ενώ δεν έχει κάποια προτίμηση για αντίπαλο στα ημιτελικά. Ο νεαρός επιθετικός, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, χαρακτήρισε πρόκληση το Κύπελλο

για τον κάτοχο του τροπαίου, ΠΑΟΚ.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην cosmote tv:

Αρχικά ανέφερε: " Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μένα. Είναι σημαντικό που νίκησε η ομάδα και που την βοήθησα με ασίστ και γκολ. Ήταν σημαντικό που νικήσαμε και πλέον πάμε στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Ήταν σημαντικό για όλους μας να συνεχίσουμε με νίκες. Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα και το σκορ ήταν δύσκολο".

Για τους πιθανούς αντιπάλους στα ημιτελικά: "Δεν διαλέγω κανέναν, είμαστε στην τετράδα και οι λεπτομέρειες θα μετρήσουν. Τώρα θέλουμε να δούμε το επόμενο ματς. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και κοιτάμε ισάξια και τους δύο στόχους".

Για το αν αποτελεί πρόκληση ο στόχος του Κυπέλλου για δεύτερη σερί χρονιά: "Σίγουρα, είναι μεγάλη πρόκληση. Η ομάδα σκέφτεται τα τρόπαια. Θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και όποιο τρόπαιο έρθει θα είναι καλό. Θέλουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ετσι θα είναι καλύτερα για εμάς, τον κόσμο, τη διοίκηση και τον ΠΑΟΚ γενικότερα".

Τέλος, σχολίασε το τί έχει αλλάξει στον ΠΑΟΚ: "Είμαστε δεμένοι μεταξύ μας, έχουμε καλή χημεία και καταλαβαίνουμε απόλυτα τι ζητάει ο προπονητής από τον καθένα. Στην αρχή δεν πηγαίναμε καλά, ήρθε ενας νέος προπονητής και πλέον έχουμε δεθεί. Θέλει υπομονή".

Σάχοβ: "Να βγω πρώτος σκόρερ στο Κύπελλο"

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, Εβγέν Σάχοβ, έκανε χιούμορ λέγοντας πως δεν μπήκε στην αποστολή ο Πρίγιοβιτς για να σκοράρει εκείνος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην cosmote tv:

Για το γκολ που πέτυχε: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ τον Κουλούρη για την ασίστ. Ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό και να είμαι και εγώ στη πρώτη θέση του πίνακα τον σκόρερ μέχρι τον τελικό".

Για το αν… απειλεί τον Πρίγιοβιτς, με τα γκολ του στο Κύπελλο: "Ναι, δεν μπήκε στην αποστολή ο Πρίγιοβιτς για να μπορέσω εγώ να σκοράρω (σ.σ. γέλια)".

Για το νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ: "Είναι πολύ σημαντικό που κερδίζουμε και να μπορούμε να συνεχίσουμε με νίκες οσο μπορούμε. Ήταν ένα δυνατό ματς, δυσκολευτήκαμε να πετύχουμε το πρώτο γκολ, αλλά φτάσαμε τελικά στη νίκη".

Για το ποιον αντίπαλο προτιμά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος: "Όποιος και να είναι ο αντίπαλος μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την δουλειά μας και να πάρουμε την πρόκριση μας στον τελικό. Όσον αφορά το νικηφόρο σερί είναι σημαντικό για εμάς, αλλά εμείς κοιτάμε μόνο τον επόμενο αντίπαλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα