Λευτέρης Σουλτάτος: Έχει δύο παιδιά από διαφορετικές γυναίκες (ΦΩΤΟ)

Ο μυστικός γάμος της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο έγινε τη Δευτέρα 29 Απριλίου στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια, στον Νομό Ηρακλείου.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και η δεξίωση που ακολούθησε έγινε στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη.

Κουμπάρες ήταν η Ρίτσα Παπακαλιάτη - σύζυγος του ξαδέρφου του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη - σύζυγος του αδελφού του Χριστόφορου, Στέφανου.

Ο επιτυχημένος σεφ,

μπορεί να κρατάει χαμηλούς τόνους και να μην μιλάει σε δημοσιογράφους, ωστόσο αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες στα social media.

Γνωρίζαμε ότι ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει ξαναπαντρευτεί στο παρελθόν. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε όμως είναι ότι έχει δύο -και όχι ένα- παιδιά. Από τις προηγούμενες σχέσεις του έχει αποκτήσει μία κόρη και έναν γιο, από διαφορετικές όμως γυναίκες.

Μάλιστα, ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που γράφει "Cooking Family" και σχολιάζει ότι είναι ο αδερφός του και η κόρη" του.

Κάποιοι έγραψαν ότι είναι η κόρη του Λευτέρη Σουλτάτου, επειδή έγραψε "my daughter", όμως δεν είναι η κόρη του απλά την αποκαλεί έτσι, αφού η κόρη του είναι αρκετά μικρή.

Πηγή: gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα