Μ. Βορίδης για την Agrotica: Ο παραγωγικός κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας για επανεκκίνηση της αναπτυξιακής διαδικασίας

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης θα δώσει το παρών στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εγκαινιάσει την 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων «Agrotica 2020».

Η φετινή Agrotica συνιστά τη μεγαλύτερη σε συμμετοχή έκθεση στην ιστορία του θεσμού αριθμώντας πάνω από 2.000 εκθέτες

από 46 συνολικά ευρωπαϊκές και βαλκανικές χώρες και διοργανώνεται από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο κ. Βορίδης έχει επισημάνει την ιδιαίτερη σημασία της φετινής έκθεσης στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του υπουργείου να συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό της αγροτικής ανάπτυξης.

«Πιστεύουμε ότι η πραγματικά εντυπωσιακή συμμετοχή εκθετών στη φετινή Agrotica φανερώνει ότι ο παραγωγικός κόσμος της χώρας ανταποκρίνεται δυναμικά στο κάλεσμά μας για επανεκκίνηση της αναπτυξιακής διαδικασίας», επισημαίνει σε σχετική δήλωσή του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα