"Μαφία και εγκληματικές οργανώσεις δεν αντιμετωπίζονται με αθλητικό νόμο, η ποινική Δικαιοσύνη να αναλάβει δράση"

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών για την ενημέρωση του προγράμματος χρηματοδότησης του "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ", ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τοποθετήθηκε για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου.

μαφία και οι εγκληματικές οργανώσεις δεν αντιμετωπίζονται με αθλητικό νόμο περιμένουμε την ποινική Δικαιοσύνη να αναλάβει δράση. Υπήρξαν πρωτοσέλιδα που στοχοποιούσαν το θύμα, τα δεδομένα είναι γνωστά και περιμένουμε από την ποινική

Δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της", ανέφερε ο υφυπουργός.

Επίσης, σε ερώτηση που δέχτηκε για το συμβάν στη Λάρισα, είπε ακόμα ότι "θα πρέπει όμως και ο ΠΣΑΤ να λάβει πρωτοβουλίες γιατί πολλά θύματα επιθέσεων είναι πολύ καιρό στα πρωτοσέλιδα συγκεκριμένων εφημερίδων. Μιλάμε για εγκληματικές οργανώσεις που προσπαθούν να καταστρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια εξυγίανσης υπάρχει. Μιλάμε για επιθέσεις που έχουν προαναγγελθεί".

Για το VAR ανέφερε ότι θα είναι τεχνικά έτοιμο τον Ιανουάριο, αλλά είναι θέμα της FIFA πώς και πότε θα τεθεί σε εφαρμογή, ενώ το πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ" που σκοπεύει να χρηματοδοτήσει πολλούς δήμους με 50 εκατ. ευρώ "στοχεύει στον αθλητισμό που θέλουμε και βρίσκεται στον αντίποδα του επαγγελματικού που βλέπουμε γκρίζα φαινόμενα".

Keywords
Τυχαία Θέματα