Μαυρογενίδης: Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, ζητάμε συγγνώμη

Ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, χαρακτήρισε ως τη χειρότερη ποδοσφαιρική του βραδιά την εισβολή κουκουλοφόρων στο ματς με την Μπάγερν Mονάχου και ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν αντιπροσωπεύει τον σύλλογο.

Θυμίζουμε ότι περίπου 70 χούλιγκαν με ρόπαλα και κράνη εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια της αναμέτρησης για το Youth League

κι επιτέθηκαν στους οπαδούς των Βαυαρών με αποτέλεσμα να διακοπεί η αναμέτρηση.

Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ασφαλώς το αγωνιστικό σκέλος πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο προπονητής της Κ19 των ερυθρόλευκων δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη και έμεινε αποσβολωμένος όπως και οι παίκτες του.

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης χαρακτήρισε ως τη χειρότερη ποδοσφαιρική του βραδιά την εισβολή κουκουλοφόρων το θλιβερό περιστατικό, ενώ ξεκαθάρισε ότι: "Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό".

"Δεν ξέρω αν πρέπει να πω κάτι. Δεν πρέπει να μιλήσουμε. Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό. Ζητάμε συγγνώμη. Η συμπεριφορά των παικτών ήταν άψογη. Είναι μακράν η χειρότερη ποδοσφαιρική μου βραδιά", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα