Με 800 οπαδούς ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα

Στους "Ζωσιμάδες" κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή (4/2 - 15:00) για την 20ή αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στο πλευρό της 800 οπαδούς που θα βρεθούν στο γήπεδο των Ιωαννίνων.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Πιο

συγκεκριμένα, στη σύσκεψη της Πέμπτης (01/02) αποφασίστηκε η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Δικεφάλου στα Γιάννενα. Στις συζητήσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ομάδων και της Αστυνομίας, συμφωνήθηκε να παραχωρηθεί το ένα πέταλο του σταδίου "Ζωσιμάδες" χωρητικότητας 800 φιλάθλων, για τους Θεσσαλονικείς.

Η "ασπόμαυρη" ΠΑΕ ζήτησε τον μεγαλύτερο δυνατό όγκο εισιτηρίων αντιλαμβανόμενη την μεγάλη επιθυμία των φιλάθλων της για να στηρίξουν την ομάδα, όμως τα χωροταξικά θέματα που προκύπτουν από τον διαχωρισμό των κερκίδων σε συνδυασμό με τον σημαντικό όγκο εισιτηρίων διαρκείας που έχει ο ΠΑΣ, δεν επιτρέπουν στους γηπεδούχους να δώσουν περισσότερα εισιτήρια.

Πρώτο μέλημα των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να μη φτάσει κανείς φίλος του Δικεφάλου του βορρά στα Γιάννινα χωρίς να έχει εξασφαλίσει εισιτήριο στο πέταλο, για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, το οποίο θα μπορούσε να επιφέρει τιμωρία.

Οι διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αντιληφθεί πως αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι πάνω από όλα η αυτοσυγκράτηση όλων, ώστε να μην υπάρξουν ποινές για την ομάδα. Οι ιθύνοντες των "ασπρόμαυρων" ζητούν από τον κόσμο που θα βρεθεί στα Γιάννενα να είναι προσηλωμένος στην προσπάθεια όχι μόνο στήριξης, αλλά και προστασίας της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα