Με Πέλκα και Ουάρντα η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη

Έμφαση στο κομμάτι της τακτικής έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη σημερινή προπόνηση, με την οποία ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη (19:00) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η σημερινή προπόνηση στην Τούμπα περιλάμβανε ευχάριστα νέα για τον Ρουμάνο τεχνικό του Δικεφάλου, καθώς είδε τον Δημήτρη Πέλκα ακολούθησε το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις στο ισχίο και τέθηκε στη διάθεσή του για

το αυριανό παιχνίδι.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε και ο Αμρ Ουάρντα ενώ εκτός έμεινε ο Τσούμπα Ακπόμ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ποδοκνημική.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Tο πρωτάθλημα αρχίζει με μια τοπική, αλλά εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στον Άρη, ο οποίος επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από απουσία τεσσάρων χρόνων και θέλει ν’ αποδείξει την αξία του.

Στην τελευταία προπόνηση στην Τούμπα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου επικεντρώθηκε – όπως πάντα – στην τακτική προσέγγιση της δύσκολης αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

Ο Δημήτρης Πέλκας δοκίμασε το πόδι του, ακολούθησε το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις στο ισχίο και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Αντίθετα, ο Τσούμπα Άκπομ πονούσε στην ποδοκνημική κι έμεινε εκτός.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Πασχαλάκης , Ρέι , Μάτος , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Βιεϊρίνια , Κάνιας , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Ουάρντα , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Λημνιός , Πρίγιοβιτς , Καρέλης ."

Keywords
Τυχαία Θέματα