Νέο κατάστημα "Φάνης Μπαμπούλας και Υιός" στο Ωραιόκαστρο

Το 6ο του κατάστημα στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε ο γνωστός Οίκος Τελετών «Φάνης Μπαμπούλας και Υιός» στο Ωραιόκαστρο και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 58.

Το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί το δεύτερο franchise της εταιρείας, η οποία έχει δημιουργήσει το πρώτο οργανωμένο δίκτυο franchise

Οίκου Τελετών στην Ελλάδα!

Δίκτυο, μάλιστα, που τις επόμενες εβδομάδες θα επεκταθεί και στην Αθήνα, καθώς μετά από 44 χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, το Brand ετοιμάζει το πρώτο του κατάστημα και στην πρωτεύουσα!

«Η επέκταση του δικτύου μας χτίζεται αποκλειστικά πάνω στη φροντίδα, τον επαγγελματισμό και τον σεβασμό που μας διακρίνει από το 1976», ανέφερε στο «Thestival» ο Φάνης Μπαμπούλας, με τον Βασίλη Μπαμπούλα να συμπληρώνει: «Μέγιστη πρόκληση για την οικογένειά μας, άλλωστε, είναι να παρέχει πάντα και παντού μία τελετή που θα τιμά με τον καλύτερο τρόπο τον άνθρωπο που φεύγει».

Αυτή τη στιγμή, εκτός από το κατάστημα στο Ωραιόκαστρο, ο Οίκος Τελετών που άλλαξε τα δεδομένα στον κλάδο του, έχει να επιδείξει καταστήματα και στο κέντρο της πόλης (Σβώλου 22 με Π.Π. Γερμανού & Βασιλίσσης Όλγας 72), στην Καλαμαριά (Αργυρουπόλεως 57), στην Ηλιούπολη (Μακρυγιάννη 53) καθώς και στη Θέρμη (Στέλιου Καζαντζίδη 64), όπου οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1500 τ.μ. συνθέτουν έναν από τους πιο πολυτελείς χώρους Οίκου Τελετών στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα