Νίκος Νυφούδης: Στην Ελλάδα "ποδοσφαιροποιούμε" την κάθε εκλογική αναμέτρηση

Για τις πολιτικές εξελίξεις, μίλησε ο Νίκος Νυφούδης στον Flash 99,4 και στην εκπομπή Politik Press.

Αναμένοντας την ορκωμοσία του στη Βουλή επανέλαβε τη στήριξή του στον Σταύρο Θεοδωράκη ενώ δεν παρέλειψε να επαναλάβει το γεγονός πως παραμένει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την «ΠΟΛΗχρωμη» Θεσσαλονίκη

του Σπύρου Βούγια, μια κοινή τους προσπάθεια που ουσιαστικά ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο.

Το βασικό ερώτημα που τέθηκε, είναι αν μπορεί να επανασυσταθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού, απάντηση που όπως τόνισε μπορεί να δώσει μόνο η Βουλή, μετά τις 6 Μαΐου, όταν και θα συνεχίσει τις εργασίες της. Σύμφωνα με τον Νίκο Νυφούδη η τελευταία αυτή εξέλιξη θα δυναμώσει τη φωνή της «ΠΟΛΗχρωμης» Θεσσαλονίκης , μιας και ο ίδιος θα μπορεί να μιλά για τη Θεσσαλονίκη και από τη Βουλή.

«Στην Ελλάδα «ποδοσφαιροποιούμε» την κάθε εκλογική αναμέτρηση. Με στεναχωρεί ως άνθρωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να ακούω τους δημότες να διαμαρτύρονται, αλλά όταν έρθει η ώρα της κάλπης να οχυρωνόμαστε πίσω από τα κόμματα και τις εξυπηρετήσεις. Οι πολιτικοί και τα κόμματα πρέπει να κρίνονται για την συνέπεια τους στην τετραετία. Ο τρόπος που ασκούμε το εκλογικό μας δικαίωμα είναι η «αιτία» των όσων συμβαίνουν σ’αυτό τον τόπο, αυτό πρέπει πάντα να το θυμόμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Νυφούδης μίλησε και για την πιθανότητα συνεργασιών ανάμεσα στους συνδυασμούς σ’αυτές τις τελευταίες μέρες: «στην πολιτική , οι εγωισμοί των ανθρώπων είναι μεγάλοι, ξεχνούμε πως τελικός σκοπός μας θα έπρεπε να είναι να εφαρμόσουμε τις πολιτικές και τις ιδέες μας. Να αλλάξουμε την πόλη. Σε επίπεδο συνεργασιών λοιπόν, όταν πάμε στο δια ταύτα όλοι βάζουν το εγώ τους πάνω από όλα . Έχουμε αποδείξει ότι για εμάς δεν είναι εκεί η ουσία. Μαζί με τον Σπύρο Βούγια δημιουργήσαμε την ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη και στην πορεία συναποφασίσαμε πως τη δεδομένη στιγμή ο Σπύρος Βούγια είναι ο κατάλληλος Δήμαρχος για την πόλη, έχοντας την εμπειρία, και εγώ μαζί του θα μπορέσω να προσφέρω σ’αυτή την προσπάθεια διεκδικώντας την ψήφο τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα