Νίκος Βουρλιώτης: Είμαι συναισθηματικά καταβεβλημένος από την κατάσταση που βιώνουμε

Αυτή την περίοδο ο Νίκος Βουρλιώτης έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος! Πριν 25 μέρες απέκτησε με την σύζυγό του, Όλγα Καρπαθάκη την κόρη του που άλλαξε τη ζωή του για πάντα. Πριν λίγο καιρό όμως κυκλοφόρησε και το ... άλλο του παιδί, το νέο του τραγούδι "Καληνύχτα Ελλάδα" που κάνει ήδη επιτυχία. Αν διαβάσεις του στίχους θα καταλάβεις πολλά από αυτά που ζεις αλλά δεν τα αντιλαμβάνεσαι λόγω καθημερινότητα!

Ο Nivo, δηλώνει στο TLIFE

οργισμένος, θυμωμένος και πληγωμένος!

" Είμαι συναισθηματικά καταβεβλημένος από την κατάσταση που βιώνουμε, όπως είναι όλοι οι ενεργοί Έλληνες πολίτες που παράγουν και δημιουργούν και δεν σου κρύβω ότι είμαι ιδιαίτερα πληγωμένος και νιώθω την ανάγκη να καληνυχτίσω την Ελλάδα η όποια μας έφερε στο σημείο που είμαστε αυτήν την στιγμή"

Το "Καληνύχτα Ελλάδα" σκίζει ήδη, Ποιο είναι το feedback που έχεις;
Το κοινό έχει μεγάλη ανταπόκριση σαν να το περίμενε. Το project αυτό δουλεύτηκε με σκοπό να αποκτήσει μια υπεραξία σε βάθος χρόνου, με δυνατότητα να αφήσει την δική του ιστορία στα μουσικά πράγματα. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου θέλω να αφήσω παρακαταθήκη για την μικρή και για κάθε μικρή. Διαχωρίζοντας αυτές τις δυο πλευρές παρουσιάζουμε τις δυο οπτικές γωνίες που μπορεί να ακούσει ο κάθε ακροατής. Υπάρχει εκεί έξω κοινό που είναι πικραμένο και του ταιριάζει περισσότερο η ‘Virgin wight’ εκτέλεση και υπάρχει και κοινό οργισμένο που θέλει να ξεσπάσει και να τα διαλύσει όλα και ταυτίζεται με την μπλε εκτέλεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα