Ο πολύτεκνος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης που τα προλαβαίνει όλα

Διανύουμε προεκλογική περίοδο και υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι τρέχουν ασταμάτητα προκειμένου να κερδίσουν τη μάχη του σταυρού.

Υπάρχουν και κάποιοι, οι οποίοι παρά τις υποχρεώσεις τους, δίνουν το κάτι παραπάνω.

Ένας από αυτούς είναι ο Στέλιος Ρίμπας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Λεκάκη, «Θεσσαλονίκη Πρώτη».

Ο Στέλιος γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη και είναι πατέρας

5 παιδιών. Όπως καταλαβαίνετε, με 5 παιδιά οι υποχρεώσεις πολλές, ωστόσο όπως λέει ο ίδιος σε κοντινούς του ανθρώπους, «άμα θέλεις όλα τα προλαβαίνεις». Στήριγμα του η γυναίκα του, πρωταθλήτρια Ευρώπης Ενόργανης Γυμναστικής, Δήμητρα Καστρίτση, με την οποία είναι ιδιαίτερα δεμένοι εδώ και 15 χρόνια.

Ασχολείται χρόνια με το χώρο της εστίασης. Είναι ιδιοκτήτης καταστήματος με «frozen yogurt» στο κέντρο της πόλης, όμως δεν σταματά εκεί. Τα βράδια κάνει νυχτοκάματα σε μαγαζιά ως υποδοχή. Όποιον και αν ρωτήσεις στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη τον ξέρει με το μικρό του.

Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους καταστηματάρχες του κέντρου και όχι μόνο. Ασχολείται ενεργά με τα κοινά εδώ και χρόνια, ενώ είναι κοινοτικός σύμβουλος της Α’ Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τον τελευταίο καιρό θα τον δείτε στο πλάι του Πέτρου Λεκάκη. Είναι συνεχώς δίπλα του και στηρίζει τον αγώνα του. Εκδηλώσεις, συνεντεύξεις, ο Ρίμπας εκεί.

Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα γι αυτόν, ακόμα και αν ανήκουν σε αντίπαλα «στρατόπεδα». Πράγμα σπάνιο όταν μιλάμε για πολιτική.

Keywords
Τυχαία Θέματα