Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πέντε νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Πρεμιέρα κάνει το Book Club μια γλυκιά και ειλικρινής κωμωδία, με πρωταγωνίστριες 4 γυναίκες, που αποδεικνύει πως ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή.

Το Hotel Artemis

είναι μια ταινία που διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες του 2028. Οι δρόμοι είναι αδιαπέραστοι καθώς εξελίσσεται η πιο βίαιη εξέγερση στην ιστορία της πόλης. Μέσα στο απόλυτο χάος, μία συμμορία ληστών τραυματίζεται από πυρά αστυνομικών. Η μόνη ελπίδα είναι το Hotel Artemis, ένα νοσοκομείο τελευταίας τεχνολογίας αποκλειστικά για εγκληματίες με αυστηρούς κανόνες και ιδιοκτήτη έναν αρχιμαφιόζο.

Στη "Διαδοχή" η Έλεν, μητέρα και αρχηγός της οικογένειας Γκράχαμ πεθαίνει, τα μέλη της οικογένεια της κόρης της σταδιακά ανακαλύπτουν τρομακτικά μυστικά που αφορούν την καταγωγή τους.

Σήμερα επιστρέφουν με τη δεύτερη τους ταινία και οι "Απίθανοι". Μια συναρπαστική ταινία κινουμένων σχεδίων για μικρούς και μεγάλους με την πιο απίθανη οικογένεια σούπερ ηρώων.

Τέλος πρεμιέρα κάνει η "Μαμά Από το Πουθενά". Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο και άκρως δημοφιλές θεατρικό έργο και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Ο πολυαγαπημένος Γάλλος κωμικός Κριστιάν Κλαβιέ και η βραβευμένη με Σεζάρ Κατρίν Φρο πρωταγωνιστούν σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία.

Book Club

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Νταϊάν (Νταϊάν Κίτον) έμεινε πρόσφατα χήρα, μετά από 40 χρόνια έγγαμου βίου. Η Βίβιαν (Τζέιν Φόντα) απολαμβάνει μια ερωτική ζωή χωρίς δεσμεύσεις. Η Σάρον (Κάντις Μπέργκεν) προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει ένα διαζύγιο 10 ετών. Η Κάρολ (Μαίρη Στίνμπεργκεν) βλέπει τον γάμο της να καταρρέει, έπειτα από 35 χρόνια. Οι ζωή τεσσάρων φίλων θα αλλάξουν δια παντός μετά την ανάγνωση του περιβόητου βιβλίου «50 Αποχρώσεις του Γκρι» που θα πυροδοτήσει μια σειρά από εξωφρενικές επιλογές και κωμικές καταστάσεις. Νέοι έρωτες αλλά και αναζωπύρωση παλιών σκανδαλίζουν τις τέσσερις γυναίκες με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Μια γλυκιά και ειλικρινής κωμωδία που αποδεικνύει πως ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΜΠΙΛ ΧΟΛΝΤΕΡΜΑΝ

Σενάριο: ΜΠΙΛ ΧΟΛΝΤΕΡΜΑΝ & ΕΡΙΝ ΣΙΜΣ

Ηθοποιοί: ΑΝΤΙ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΚΑΝΤΙΣ ΜΠΕΡΓΚΕΝ, ΑΛΙΣΙΑ ΣΙΛΒΕΡΣΤΟΟΥΝ, ΓΟΥΑΛΑΣ ΣΟΝ, ΝΤΑΪΑΝ ΚΙΤΟΝ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΝΤΡΕΪΦΟΥΣ, ΤΖΕΪΝ ΦΟΝΤΑ, ΜΑΙΡΗ ΣΤΙΝΜΠΕΡΓΚΕΝ

Διάρκεια: 104 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2018

Είδος ταινίας: ΚΟΜΕΝΤΙ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Hotel Artemis

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Λος Άντζελες, 2028. Οι δρόμοι είναι αδιαπέραστοι καθώς εξελίσσεται η πιο βίαιη εξέγερση στην ιστορία της πόλης. Μέσα στο απόλυτο χάος, μία συμμορία ληστών (Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, Μπράιαν Ταϊρί Χένρυ) τραυματίζεται από πυρά αστυνομικών. Η μόνη ελπίδα είναι το Hotel Artemis, ένα νοσοκομείο τελευταίας τεχνολογίας αποκλειστικά για εγκληματίες με αυστηρούς κανόνες και ιδιοκτήτη έναν αρχιμαφιόζο (Τζεφ Γκόλντμπλαμ). Η Νοσοκόμα (Τζόντι Φόστερ) διοικεί το μέρος για 22 χρόνια και μπορεί να γιατρέψει ακόμα και τα πιο δύσκολα περιστατικά. Την ίδια νύχτα έχουν κάνει τσεκ ιν μία λάγνα Γαλλίδα δολοφόνος (Σοφία Μπουτέλα), ένας ναρκισσιστής έμπορος όπλων (Τσάρλι Ντέι), ενώ ο ιδιοκτήτης και ο εκρηκτικός γιος του (Ζάκαρι Κουίντο) κατευθύνονται προς τα εκεί. Επίσης, ένας τραυματισμένος αστυνομικός (Κένεθ Τσόι) που ικετεύει τη Νοσοκόμα να τον δεχτεί, πράγμα που παραβαίνει τους κανόνες που τηρούνται ευλαβικά 22 ολόκληρα χρόνια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΝΤΡΟΥ ΠΙΡΣ

Σενάριο: ΝΤΡΟΥ ΠΙΡΣ

Ηθοποιοί: ΤΖΟΝΤΙ ΦΟΣΤΕΡ, ΤΖΕΦ ΓΚΟΛΝΤΜΠΛΑΜ, ΖΑΚΑΡΙ ΚΟΥΙΝΤΟ, ΣΟΦΙΑ ΜΠΟΥΤΕΛΑ, ΝΤΕΪΒ ΜΠΑΟΥΤΙΣΤΑ, ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ Κ. ΜΠΡΑΟΥΝ, ΤΖΕΝΙ ΣΛΕΪΤ

Διάρκεια: 94 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2018

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Hereditary - Η Διαδοχή

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όταν η Έλεν, μητέρα και αρχηγός της οικογένειας Γκράχαμ πεθαίνει, τα μέλη της οικογένεια της κόρης της σταδιακά ανακαλύπτουν τρομακτικά μυστικά που αφορούν την καταγωγή τους. Όσα περισσότερα ανακαλύπτουν, τόσο συνειδητοποιούν ότι είναι αδύνατον να αποφύγουν την δυσοίωνη μοίρα που έχουν κληρονομήσει.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΑΡΙ ΑΣΤΕΡ

Σενάριο: ΑΡΙ ΑΣΤΕΡ

Ηθοποιοί: ΤΟΝΙ ΚΟΛΕΤ, ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΜΠΕΡΝ, ΜΙΛΙ ΣΑΠΙΡΟ, ΑΛΕΞ ΓΟΥΛΦ, ΑΝ ΝΤΑΟΥΝΤ, ΜΑΛΟΡΙ ΜΠΕΧΤΕΛ

Διάρκεια: 127 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2018

Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Incredibles 2 - Οι Απίθανοι 2

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η αγαπημένη οικογένεια υπερ-ηρώων είναι και πάλι εδώ στους «Απίθανους 2» - ενώ η Έλεν βρίσκεται εκεί έξω με σκοπό να σώσει τον κόσμο, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνθήκες της καθημερινής ζωής στο σπίτι. Είναι μια δύσκολη μετάβαση για τον καθένα, την ίδια στιγμή που όλη η οικογένεια αγνοεί τις υπερδυνάμεις του μικρού Jack-Jack. Όταν όμως ένας καινούργιος εχθρός συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές, μα επικίνδυνο σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Frozone για να νικήσουν – εύκολο στα λόγια, αλλά όχι στην πράξη, ακόμα κι όταν είσαι ένας από τους «Απίθανους».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΜΠΡΑΝΤ ΜΠΕΡΝΤ

Σενάριο: ΜΠΡΑΝΤ ΜΠΕΡΝΤ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΓΙΩΤΑ ΜΗΛΙΤΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΧΙΛΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Διάρκεια: 125 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2018

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Momo - Μαμά Από το Πουθενά

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όταν ένα βράδυ ο κύριος και η κυρία Πριού επιστρέφουν σπίτι, ανακαλύπτουν έκπληκτοι ότι κάποιος, ονόματι Πάτρικ, έχει εγκατασταθεί στο σπίτι τους και δηλώνει παιδί τους! Λέει μάλιστα ότι επέστρεψε στους γονείς του για να τους γνωρίσει τη σύζυγό του. Οι Πριού δεν έκαναν ποτέ παιδιά. Αν και όλα δείχνουν ότι ο Πάτρικ είναι πράγματι ο γιος τους… Είναι ο Πάτρικ μυθομανής; Μήπως οι Πριού ξεχνούν ότι έχουν παιδί; Ή μήπως ξύπνησε το μητρικό ένστικτο της κυρίας Πριού και απέκτησε τον γιο που πάντα ήθελε;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΒΙΝΣΕΤ ΛΟΜΠΕΛ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΤΙΕΡΙ

Σενάριο:

Ηθοποιοί: ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΚΛΑΒΙΕ, ΚΑΤΡΙΝ ΦΡΟ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΤΙΕΡΙ

Διάρκεια: 85 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα