Π. Καμμένος: Τι θα κάνει η ΝΔ αν η συμφωνία με την πΓΔΜ έρθει στη Βουλή με 180 βουλευτές;

«Αν έρθει και όταν έρθει η συμφωνία οι ΑΝΕΛ ξεκαθαρίσαμε τι θα κάνουμε» διαμήνυσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

Παράλληλα ο κ. Καμμένος διερωτήθηκε

αναφορικά με τη στάση της ΝΔ σε περίπτωση που η συμφωνία για την ονομασία της πΓΔΜ έρθει στη Βουλή με 180 βουλευτές: «Το ερώτημα είναι αν έρθει με 180 τι θα κάνει η ΝΔ που άλλα λέει στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

«Η σημερινή συζήτηση και μετά τις διαβεβαιώσεις του Μοσκοβισί αφορά την καθαρή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Την ανάκτηση εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας. Δεν θα υπάρξει 4ο μνημόνιο και νέα μέτρα. Η κυβέρνηση τον Σεπτέμβριο του 2015 δεσμεύτηκε για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια» σημείωσε ακόμη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ακόμη είπε ότι η χώρα δεν θα είχε βγει από τα μνημόνια εάν «εγώ προσωπικά και οι ΑΝΕΛ άκουγαν τις σειρήνες των όψιμων μακεδονομάχων. Αν πέφταμε στην παγίδα της μαύρης διαπλοκής που ήθελε να μας πείσει ότι για το καλό της πατρίδας – που ήταν το καλό της δικής τους παρτίδας – είναι να ρίχναμε την κυβέρνηση για να κάνουμε την χαρη στις πρόθυμες κοινοβουλευτικές καβάτζες του Σόρρος».

Κατά την ομιλία του στη Βουλή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά της Φώφης Γεννηματά αλλά και του Σταύρου Θεοδωράκη: «Τον ξεχάσατε τον Θεοδωράκη που έβαζε όρο να φύγουν οι ΑΝΕΛ για να μπει στην κυβέρνηση; Να ρίχναμε την κυβέρνηση για να κάνουμε το χατίρι της τρόικας εσωτερικού;» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Όλοι αυτοί οι τρόφιμοι του ιδρύματος Σόρρος του μαύρου μετώπου της διαπλοκής συνασπίστηκαν σε πρωτόγνωρη κοινοβουλευτική κοινοπραξία για την κατάρρευση της κυβέρνησης. Για να μπει ταφόπλακα στα σκάνδαλα. Αυτοί βαφτίστηκαν εν μια νυκτί μακεδονομάχοι. Για να σώσουν τα τομάρια τους όχι μόνο μακεδονομάχοι αλλά και μισθοφόροι στην κεντρική Αφρική θα πηγαίνανε. Κυριάκος Μητσοτάκης και Φώφη Γεννηματά με τον υπόδικο Πανταλάκη μεθόδευσαν την πώληση των δανείων τους σε φαντ. Βέβαια μετά τις αποκαλύψεις ο κ. Παντελάκης ακύρωσε την πώληση και όλα αυτά έγιναν την ώρα που επιχειρούσαν να ρίξουν τους ΑΝΕΛ»

Keywords
Τυχαία Θέματα