Παλιές, ορθόδοξες, πασοκικές στιγμές σε ένα μοναδικό βιβλίο

Την ευκαιρία να αναπολήσουν παλιές "πασοκικές" στιγμές θα έχουν οι απανταχού βιβλιόφιλοι - ΠΑΣΟΚόφιλοι.

Μετά την τεράστια επιτυχία της σελίδας "Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο" στο , οι εμπνευστες της σελίδας αυτής αποφάσισαν να μεταφέρουν σε βιβλίο με ομώνυμο τίτλο την έμπνευση αυτή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο σχετικό σημείωμα, "οι Εκδόσεις iWrite, σε συνεργασία με τους πυρηνάρχες της σελίδας «Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο», προσκάλεσαν

νέα συγγραφικά ταλέντα στον διαγωνισμό διηγήματος «Σοσιαλιστικές Ιστορίες ‘80s – ‘90s»"

"Αποτέλεσμα του καλέσματος αυτού αποτελεί το πόνημα που κρατάτε στα χέρια σας. Μία συλλογή διηγημάτων που συναποτελούν ένα αμάλγαμα ευθυμογραφίας, νοσταλγίας και σοσιαλιστικής εξτραβαγκάντζας", αναφέρεται ακόμη, με αρκετή δόση χιούμορ, στο σχετικό σημείωμα, το οποίο μάλιστα παρέχει και "παλιες, πασοκικές" οδηγίες σχετικά με την ανάγνωση του βιβλίου:

"Η ανάγνωση του βιβλίου συνοδεύεται ιδανικά από μια φιάλη ιαπωνικού whiskey, νότες της Ρίτας σε full HD και ζιβάγκο πλεκτό από κινέζικα κλωστήρια. Τούτες τις στιγμές βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από το απόλυτο δώρο για συνταξιούχους με φαγωμένο εφάπαξ, πρώην λουλουδούδες στα «Σόδομα», αλογομούρηδες με νάιλον-γυαλιστερές φόρμες και νεολαίους πτυχιούχους LOWER".

Δείτε ΕΔΩ πληροφορίες σχετικά με το βιβλίο

Keywords
Τυχαία Θέματα