Πανό στην Τούμπα: Σκοτώσατε τον κόσμο στη Ραφήνα, πουλήσατε τη Μακεδονία για το χρήμα (ΦΩΤΟ)

Η σημερινή ημέρα είναι πένθιμη για όλη τη χώρα μετά την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την Αττική. Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League δεν αναβλήθηκε κυρίως λόγω αντιρρήσεων από πλευράς UEFA και θα διεξαχθεί κανονικά. Ωστόσο, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που γέμισαν το γήπεδο της Τούμπας έστειλαν

τα δικά τους μηνύματα για τις φονικές πυρκαγιές, με συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων και εκφράζοντας την οργή τους για τα θλιβερά γεγονότα.

Πιο συγκεκριμένα, στα κάγκελα της κεντρικής κερκίδας κρέμασαν ένα πανό που γράφει: "Σκοτώσατε τον κόσμο στη Ραφήνα, πουλήσατε την Μακεδονία για το χρήμα", παίρνοντας παράλληλα θέση και για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Μάλιστα, στην θύρα 4 ανήρτησαν και το πανό με το σύνθημα: "Macedonia is one and only and it's here" (σ.σ. Η Μακεδονία είναι μία και μοναδική και είναι εδώ).

Επίσης, στην θύρα 4 κρεμάστηκε πανό που γράφει: "Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων" και ένα άλλο που αναφέρει: "Καίγονται δάση, ανθίζουν λεφτά, στήριξη στους παθόντες". Αξίζει να σημειωθεί επιπλέον, ότι πέρα από τα προαναφερθέντα πανό, δεν κρεμάστηκαν άλλα στις κερκίδες του γηπέδου, σε ένδειξη σεβασμού και πένθους. Ακόμη, οι σημαίες στο γήπεδο (η ελληνική, η σημαία της Μακεδονίας και της UEFA) κυματίζουν μεσίστιες λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους.

Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα