ΠΑΟΚ: Ο Μαρινάκης τα είχε γραμμένα, γιατί απ' έξω δυσκολεύεται- Γκαγκάτσης: Υπερασπιστής του Αυγενάκη ο Ολυμπιακός

Με καυστικό τρόπο σχολίασαν τα στελέχη του ΠΑΟΚ την «επίθεση» του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά του Ιβάν Σαββίδη.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου σημείωσαν πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού «τα είχε γραμμένα γιατί απ’ έξω δυσκολεύεται», υπογραμμίζοντας παράλληλα πως αυτό έγινε ώστε: «να προλάβει να τα ανεβάσει ταυτόχρονα το μιντιακό του παρακράτος».

Στο

επίκεντρο της συζήτησης ήρθε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, με τον Μάκη Γκαγκάτση να σημειώνει πως ο Ολυμπιακός είναι αυτόκλητος υπερασπιστής του Λευτέρη Αυγενάκη.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός στην τηλεδιάσκεψη προσπάθησε να πάει την συζήτηση στο θέμα Ξάνθης και ΠΑΟΚ, με τον Μάκη Γκαγκάτση σε εκείνο το σημείο να τονίζει πως: «Η απόφαση για την πολυϊδιοκτησία είναι αμετάκλητη, αλλά όχι τελεσίδικη. Εκκρεμεί το CAS. Όλοι ξέρουμε τι έκανε ο κ.Αυγενάκης με την ΕΕΑ».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκη Αγραφιώτη, με τον Μάκη Γκαγκάτση να χαρακτηρίζει «αυτόκλητο υπερασπιστή του Αυγενάκη» τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας πως κανένα δικαστήριο δε μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, με τον Δικέφαλο να καταδικάζεται από τον κουμπάρο του Λευτέρη Αυγενάκη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, απάντησε σε εκείνο το σημείο, όπου υποστήριξε ότι: «Ντροπή να μιλάτε έτσι…», με τον Μηνά Λυσάνδρου ακολούθως να κλείνει τα μικρόφωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα