Παράταση για τα τυχερά TODAY ποτήρια! Ίσως σήμερα κερδίσεις εσύ!

Η πρωτότυπη instant win ενέργεια των καταστημάτων TODAY που μοιράζει αφειδώς δώρα στους λάτρεις του καφέ… πήρε παράταση. Μέχρι τις 17 Μαρτίου θα έχεις έναν επιπλέον λόγο να προμηθευτείς τον καφέ σου από ένα κατάστημα TODAY. Αγοράζοντας τον αγαπημένο σου καφέ Lavazza δοκιμάζεις την τύχη σου, διεκδικώντας περισσότερα από 60.000 δώρα!

Η μεγάλη ανταπόκριση των φίλων των καταστημάτων

Today’s, Todaylicious & Today stores στην πρωτότυπη προωθητική ενέργεια «60.000+ δώρα στο Today ποτήρι σου» έκανε τους ανθρώπους των TODAY να την παρατείνουν για μερικές μέρες ακόμη.

Σε κάθε γωνιά της πόλης συνεχίζουν άπαντες να επιδίδονται στη μανία των παραθύρων που ανοιγοκλείνουν και χαρίζουν πολλά και μοναδικά δώρα! Από free ροφήματα LAVAZZA espresso και ποτήρια Τhermos μέχρι μηχανές espresso οικιακής χρήσης και ένα μοναδικό 3ήμερο για δύο άτομα στο Μιλάνο!

Πως κερδίζεις;

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αγοράσεις το αγαπημένο σου ρόφημα espresso LAVAZZA από ένα κατάστημα Today’s, Todaylicious ή Today Stores. Παραλαμβάνεις το ρόφημα στο ειδικά σχεδιασμένο today ποτήρι, το οποίο διαθέτει «ανοιγόμενο παράθυρο» και μαθαίνεις στη στιγμή αν και τι έχεις κερδίσει!

Εspres..so full of surprises!

60.000 τυχεροί νικητές, 60.000 χαμόγελα απλά απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σου LAVAZZA espresso αποκλειστικά στα καταστήματα Today’s, Todaylicious & Today Stores.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο https://www.todaygroup.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα