Στον Ναυταθλητικό Όμιλο Θεσσαλονίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Η συνάντηση με αθλήτριες και η αναφορά στον Τσιτσιπά (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Συνάντηση στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης με αθλήτριες του Ομίλου, είχε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με τις ιστιοπλόους Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου, οι οποίες πήραν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς και με τις κωπηλάτριες Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου, οι οποίες πήραν το χρυσό

μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Άϊρες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, συνεχάρη τις αθλήτριες και αφού τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, σημείωσε πως ελπίζει να είναι μαζί τους στο Τόκιο, με άλλη ιδιότητα, αυτή του πρωθυπουργού.

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, από τον πρόεδρο Άκη Τσαλίκη, ενώ ρώτησε για να μάθει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το άθλημα.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης πέρασε μια βόλτα από τα γήπεδα τένις που βρίσκονται δίπλα στον Όμιλο, καθώς είναι λάτρης του αθλήματος και είχε συνομιλία με πολίτες. Μάλιστα αναφέρθηκε και στον Στέφανο Τσιτσιπά, σημειώνοντας πως πλέον δεν είναι το next big think αλλά το big think του παγκοσμίου τένις.

Keywords
Τυχαία Θέματα