Συναυλία από συλλόγους Ποντίων σε γιατρούς και νοσηλευτές στο ΑΧΕΠΑ

Το δικό τους «ευχαριστώ» θα πουν με μία μουσική συναυλία στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΑΧΕΠΑ ο σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης "ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ", σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων ΑΧΕΠΑ "Πεδάνιος Διοσκουρίδης" και το Σωματείο Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ.

Η συναυλία

πραγματοποιείται για να εκφράσουν «το σεβασμό και τη συμπαράσταση στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Η ολιγόλεπτη μουσική συναυλία με 15 παραδοσιακά μουσικά όργανα, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 και ώρα 11.30, στο Προαύλιο του Νοσοκομείου.

Η συναυλία περιλαμβάνει ορχηστρικά μουσικά θέματα από τον Πόντο και τη Μικρά Ασία, που θα παρουσιάσει το Μουσικό Εργαστήρι του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης "ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ".

«Η ευγνωμοσύνη αποτελεί αξία του πολιτισμού μας και πρέπει να εκφράζεται. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια μικρή ηθική υποστήριξη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, που συνεχίζει να καταβάλει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για να αντιμετωπίσει τα περιστατικά του ιού στη Θεσσαλονίκη», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Φωτό; Intime

Keywords
Τυχαία Θέματα