Σύσκεψη στον Ηρακλή με διαφωνία και αποχώρηση Μυροφορίδη

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του Ηρακλή στη Μίκρα, η οποία ήταν επεισοδιακή, με τον Παύλο Μυροφορίδη να διαφωνεί και να αποχωρεί.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν οι Μυροφορίδης, Ελευθερόπουλος, Χατζόγλου, Τουτζιάρης, Λεοντάρας και Κατσαμπής, συζητώντας κυρίως για τα αγωνιστικά της ομάδας που έχει ξεκινήσει με αρνητικά αποτελέσματα στη σεζόν, αλλά και για τα διοικητικά του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, η πλευρά της διοίκησης ενημέρωσε

Μυροφορίδη και Κατσαμπή για την πρόθεσή της να προχωρήσει σε διακοπή συνεργασίας με ποδοσφαιριστή "πρώτης γραμμής" της ομάδας, ώστε να στείλει "μήνυμα" στα "κυανόλευκα" αποδυτήρια μετά τα άσχημα αποτελέσματα.

Η συγκεκριμένη απόφαση βρήκε κάθετα αντίθετο τον Μυροφορίδη που αντέδρασε, κάνοντας λόγο για άμεση παρέμβαση στον τομέα των αρμοδιοτήτων και ακύρωσή του.

Προέκυψε, λοιπόν, αντιπαράθεση κατά την διάρκεια της συζήτησης με αποτέλεσμα ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή να αποχωρήσει εκνευρισμένος, ενώ εξέφρασε τάσεις φυγής από την ομάδα.

Η παραίτηση του Μυροφορίδη στη διάθεση του Τομ Παπαδόπουλου

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μυροφορίδης τις προηγούμενες ημέρες είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεσή του Τομ Παπαδόπουλου, όντας προβληματισμένος από την κατάσταση η οποία διαμορφώθηκε στην ομάδα. Σε συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, έθεσε την παραίτησή του εφόσον ο τελευταίος έκρινε αυτό το ενδεχόμενο ως ωφέλιμη επιλογή για την ομάδα.

Ο Τομ Παπαδόπουλος από την πλευρά του απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο και δεν την έκανε αποδεκτή, επιθυμώντας να συνεχιστεί κανονικά η παρουσία του τεχνικού διευθυντή στο ρόλο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα