Θα επιμείνει για Κάιζερ ο Άρης

Ο Μάικλ Κάιζερ είναι ένας από τους παίκτες που έχει ψηλά στην λίστα του ο Βαγγέλης Αγγέλου και ο πρώτος γύρος επαφών μεταξύ των δύο πλευρών κρίνεται θετικός, αν και δεν επήλθε συμφωνία.

Οι "κίτρινοι" μίλησαν με την πλευρά του Αμερικανού ο οποίος πέρυσι ξεχώρισε στην Κύμη, ανέλυσαν τα αγωνιστικά δεδομένα και αναφέρθηκαν και σε νούμερα όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.

Ο Μάικλ Κάιζερ ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του Άρη και φάνηκε θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί στους "κίτρινους" και με τον ρόλο για τον οποίο τον υπολογίζει ο Βαγγέλης

Αγγέλου. Επίσης ένα θετικό είναι και η επιθυμία του να αγωνιστεί σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στο οικονομικό σκέλος οι δύο πλευρές δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες αλλά υπάρχει μία μικρή διαφορά η οποία όμως δεν αποτελεί αξεπέραστο εμπόδιο. Όσον αφορά την χρονική διάρκεια, ο Άρης δεν αλλάξει τακτική και όπως ήδη συμφώνησε με τον Μπελ και έχει προτείνει και σε άλλους Αμερικανούς όπως ο Λάκι Τζόουνς θα είναι διετούς διάρκειας (1+1).

Οι δύο πλευρές θα έχουν νέα επικοινωνία μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Μάικλ Κάιζερ έχει επίσης στα χέρια του και άλλες προτάσεις από ελληνικές ομάδες, με τους "κίτρινους" να πιστεύουν ότι η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος.

Πηγή: Allaboutaris.com

Keywords
Τυχαία Θέματα